Her er hvorfor nye kryptovalutahandlere ofte kæmper for at tjene penge

På trods af at de er en af ​​de mest rentable industrier nogensinde, mister spirende kryptovalutahandlere ofte penge, når de først kommer ind på markedet. Afhængigt af den anvendte platform estimeres det, at op til 95% af de nye kryptokurrencyhandlere mister penge – hovedsagelig på grund af fejl, der let kunne undgås med den rette viden og forberedelse.

Hvis du befinder dig i denne position eller planlægger at begynde at handle med kryptokurrency snart, er det hvad du har brug for at vide, før du åbner din næste handel.

Spark følelser og undskyldninger til kantstenen

“I sidste ende kommer ensom lønsomhed ned til at vælge mellem de ubehageligheder, du føler, når du følger din plan, og trangen til at lade dig fange (og styre) af dine følelser,” sagde Yvan Byeajee i sin bog ‘Essensen af ​​handelspsykologi i en evne’.

Selv om dette tilbud var rettet mod forhandlere af traditionelle markeder som forex, aktier og deres derivater, gælder det også for kryptovalutainvestorer, der ofte bruger deres følelser som grundlag for deres beslutningstagning snarere end de kolde, hårde fakta. Desværre betaler denne strategi (eller mangel på) sjældent i det lange løb, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at mindre erfarne kryptovalutahandlere kan ende i rødt.

Selvom det er rigtigt, at mange kryptokurrencymarkedsbevægelser er drevet af pludselige ændringer i investorstemning, og at disse ændringer ofte kan forudsiges i god tid (i nogle tilfælde), bliver mange handlende ofte fanget af den samme sentimentale kugle og udvikler ulogiske tilknytninger til de aktiver, de handler. Dette kan få investorer til at holde fast på aktiver, der ikke har nogen realistisk chance for at se et opsving, som både låser deres kapital og potentielt fører til en spiral, hvor de nægter at tage deres tab tidligt og vinder op med at tabe meget mere, end de havde brug for.

Undgå klipperødfald som dette ved at indstille et stoptab. (Billede: CoinGecko)

Ofte skifter uerfarne investorer til en ‘langsigtet hold’-mentalitet for at retfærdiggøre besiddelse gennem ugunstig prishandling – skifter hensigten med deres investering til en langsigtet spil for at gøre tabene mere tålelige. Selvom dette i nogle tilfælde kan ordne sig, er det vigtigt at have en indledende strategi i tankerne og derefter holde fast ved den. Dette betyder ikke, at investorer skal sælge ud på det første røde lys, men de bør bestemt beholde et stop tab på plads for at beskytte mod et katastrofalt klippefald.

Når du er i tvivl, demonstrerer du handel

Langt størstedelen af ​​nye kryptovalutahandlere har ringe eller ingen erfaring med handel, og de fleste har ingen sans for markedsstruktur, nyttige indikatorer eller teknisk analyse. Som et resultat dykker mange nye forhandlere simpelthen ind på markedet ved kun at bruge deres kløgt, logik og intuition til at træffe beslutninger, selvom disse er finpudset af erfaring og markedskendskab..

Heldigvis tilbyder en række platforme nu demo-handelsløsninger, der gør det muligt for kryptovalutahandlere at spekulere på markedet uden at risikere nogen penge. I stedet giver disse platforme disse brugere mulighed for at handle ved hjælp af spillepenge eller testnet-midler på markeder, der afspejler rigtige. Ved at bruge demo-handelskonti kan uerfarne kryptokurrencyhandlere få en fornemmelse af markedet, udføre deres egne tekniske analyser og udvide deres demoportefølje for at se, hvordan deres strategier vil klare sig på det virkelige marked.

NewsCrypto er almindeligt kendt for sin handelsuddannelsesplatform, men lancerede for nylig sin egen gratis demo-handelsløsning. (Billede: NewsCrypto)

For at hjælpe med at sætte kryptovalutahandlere på den rigtige vej, NewsCrypto – en populær crypto trading uddannelse og markedsindsigt platform – udgav for nylig sin egen demo trading løsning. I modsætning til andre demo- og papirhandelsværktøjer er NewsCryptos demo-handelsplatform designet med de absolutte begyndere i tankerne og giver funktioner, diagrammer og demomarkeder, der er lette at få adgang til, for nye handlende at komme hurtigt i gang med.

Når en erhvervsdrivende komfortabelt kan give et overskud på demo-markeder, er det tid til at springe ind i den virkelige ting, mens man bruger stop-loss, take-profit og begrænser ordrer til at kontrollere risikoeksponering, hvor det er muligt.

Adskil sandheden fra hypen

Som ny erhvervsdrivende kan det ofte være vanskeligt at adskille de virkelig lovende investeringsmuligheder fra dem, der er blevet hyped op af betalte shills, og dem med en interesse, der er interesseret i at se dem lykkes. Desværre kan dette få uerfarne handlende til at investere i det utallige pumpe- og dumpningsordninger flydende rundt eller i projekter, der oplever lidt mere end en evig nedadgående tendens.

Interesse for Bitcoin-søgning i de sidste 90 dage (Billede: Google)

For at løse dette problem har handlende brug for adgang til nøjagtig, ikke-partisk markedsindsigt og analyse og har brug for en måde at kontrollere, hvilke projekter der har ægte hype, og hvilke der er duds. Heldigvis er der bogstaveligt talt snesevis af værktøjer og platforme til rådighed for at hjælpe med at få øje på lovende muligheder og undgå risikable muligheder. En af disse er Googles tendenser, et websted, der giver dig mulighed for at kontrollere søgeaktiviteten for ethvert udtryk, du vil se, om det er virkelig populært eller ej.

Ligeledes den Crypto Frygt & Grådighedsindeks fra alternative.me kan bruges til at måle, om markedet generelt er bullish eller bearish, mens Shuffleup’svolatilitetssporing kan bruges til at kontrollere det normale volatilitetsområde for forskellige kryptokurver. Disse værktøjer i kombination med de mange andre tilgængelige kan bruges til at træffe mere rentable handelsbeslutninger og undgå mest risikable aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me