PrimeBit-arvostelu: Salausjohdannaisten pörssi edullisin hinnoin

PrimeBit

Tietoja PrimeBitistä

primebitPrimeBit on salausjohdannaisten vaihtoalusta, joka perustettiin vuonna 2019 ja jonka pääkonttori sijaitsee Saint Vincentin ja Grenadiinien saarella. Alusta tarjoaa korkean vipuvaikutuksen Bitcoinin, Litecoinin ja Ethereumin pysyviin sopimuksiin, mikä mahdollistaa P2P-siirrot käyttämättä vakuutusvaroja ansaita rahaa.

PrimeBit ei ole saatavana Yhdysvaltojen, Kanadan, Japanin, Algerian, Afganistanin, Bahaman, Botswanan, Kambodžan, rikollisuuden ja Sevastopolin, Kuuban, Ecuadorin, Etiopian, Ghanan, Iranin, Irakin, Myanmarin, Pohjois-Korean, Pakistanin, kansalaisille ja asukkaille. Serbia, Sri Lanka, Etelä-Sudan, Sudan, Syyria, Tunisia, Trinidad ja Tobago sekä Jemen.

Kaupankäyntirajapinta

primebitin kaupankäyntirajapinta

PrimeBit kehitti oman Webtrader-sovelluksen, joka palvelee sekä perus- että edistyneitä kauppiaita. Alusta on kirjoitettu C ++: lla, ja siinä on MetaTrader 5 -moottoriintegraatio, jota Forex-, Indeksi- ja Hyödykekauppiaat käyttävät yleisesti, mikä mahdollistaa vaihdon miljoonan kaupan käsittelyn sekunnissa.

Käyttöliittymä sisältää ominaisuuksia, kuten riskirajat tappioiden hallitsemiseksi, muokattavat kaaviot ja ikkunat sekä laajan valikoiman indikaattoreita, kuten Bollingerin nauhat, Ichimoku ja liikkuvat keskiarvot.

Alustalle pääsee millä tahansa verkkoselaimella, joten mitään ei tarvitse ladata tai asentaa. Siellä on myös mobiilisovellusversio liikkuville kauppiaille.

PrimeBit-alusta on käännetty 12 kielelle: englanti, puola, espanja, turkki, portugali, japani, saksa, kiina, venäjä, vietnam, thai ja korea.

MetaTrader 5 -kauppasovelluksella on hämmästyttäviä turvatoimia, kuten 128-bittinen salaus PrimeBitin ja palvelimen väliselle tiedolle, palvelin ja laajennettu todennus, määritystiedostojen suojaus, salatut tiedostot, jotka tallentavat yhteysasetuksia ja tilejä, sekä salasanasuojaus.

Talletus- ja nostomenetelmät

PrimeBitin käyttäjät voivat tehdä talletuksia vain Bitcoinilla. Talletuksen vähimmäismäärää ja enimmäismääriä ei ole. Bitcoin-talletukset lisätään tilillesi yhden vahvistuksen jälkeen Bitcoin-verkossa.

Bitcoinin ostovaihtoehdot

Jos sinulla ei ole BTC: tä, PrimeBit tarjoaa myös nopean tavan ostaa ne alustaltaan.

Vierittämällä alas talletusikkunaan, napsauta “Osta BTC” -painiketta ja sinut ohjataan Match2Pay vaihtopalvelu. Täältä voit ostaa Bitcoinia käyttämällä fiatia, kuten euroja tai dollareita pankkisiirrolla. Vähimmäisostorajaksi on asetettu 50 USD, ja BTC: n enimmäisostoraja on 20 000 USD.

Vivutettu kaupankäynti

PrimeBit tukee jopa 200-kertaista vipuvaikutusta, joka on yksi markkinoiden korkeimmista koroista. Toisin kuin muut vipuvaikutusalustat, PrimeBit ei selvitä positiosi, kun se saavuttaa selvityshinnan, ellei sopimus ole negatiivisessa saldossa. Alusta ei myöskään käytä vakuutusrahastoa, mikä voi suurentaa tappiosi suuresti, kun markkinat kokevat jyrkkiä vaihteluja.

Jatkuvat sopimukset

Primebit

coinfomania.com

PrimeBit tukee Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin lineaaristen ikuisten sopimusten kauppaa Yhdysvaltain dollariin nähden. Sopimusten hinnat johdetaan Bitcoin / Ethereum / Litecoin -yhdistelmäindeksistä nimeltä Fair Price, joka laskee indeksit useiden ulkoisten lähteiden perusteella. Jatkuvissa sopimuksissa käytetään Premium- tai Discount-indeksiä sopeutumaan oikeaan lopulliseen hintaan. Rahoituskoron tehtävänä on säätää ikuisen sopimuksen hintaa viitehintaan.

Rahoitusmaksut suoritetaan 8 tunnin välein, eikä näistä siirroista peritä maksuja.

BTCUSD-sopimuksen avaamisen vähimmäissumma on 0,0001 BTC. PrimeBit sopimuksia niillä ei ole voimassaolon päättymispäivää, ja sopimuksissa käytetyt varat vaihdetaan suoraan osapuolten välillä.

Jatkuvat sopimukset maksetaan BTC: ssä ja noteerataan Yhdysvaltain dollarissa. Kaikkien sopimusten arvo on 0,1 mBTC per 1 dollarin hinta. Koska sopimukset ovat lineaarisia, sopimuksen hinta ja arvo eivät muutu sopimushinnan kanssa.

Palkkiot 

maksut -kuvakePrimeBit ei peri mitään maksuja talletuksista ja maksujen löytämisestä. Bitcoinin nostamisesta peritään kuitenkin 0,0005 BTC: n maksu. Maksuja veloitetaan myös ostaessasi Bitcoinia PrimeBitin kautta. Bitcoinin muuntaminen fiatiksi aiheuttaa myös maksuja.

Johdannaiskaupan palkkiot perustuvat valmistaja-ottaja-malliin. Valmistajamaksua peritään tilauksista, ja pörssi antaa päättäjille 0,025%, koska ne tuovat lisää likviditeettiä alustalle.

Ostopalkkio veloitetaan niiltä, ​​jotka tekevät tilauksia tarjoushintaan. Takaajien on maksettava pieni 0,075%: n maksu PrimeBitistä.

Yksityisyys ja turvallisuus

ensiturvan turvallisuusPrimeBit toteuttaa useita turvatoimia käyttäjien tietojen ja varojen suojaamiseksi online-uhilta.

99,9% alustan asiakasvaroista pidetään offline-tilassa kylmässä lompakossa. Tämä rajoittaa verkkohyökkäyksiä ja estää siten hakkereita käyttämästä ja varastamasta varoja.

Tilin turvallisuuden vuoksi vaihto edellyttää, että käyttäjät ottavat käyttöön 2-tekijän todennuksen (2FA) Googlen Android- tai iPhone-sovelluksen kautta. 2FA luo kertakäyttösalasanan käyttäjän puhelimeen, jota käytetään vahvistamaan jokainen kirjautumis- tai nostopyyntö.

PrimeBitin kaupankäynnissä käyttämiä palvelimia isännöidään Amazon-verkkopalvelut (AWS), joka on yksi käytetyimmistä ja luotettavimmista pilvipalveluista.

Asiakaspalvelu

PrimeBitillä ei ole suoraa tukea. Sen sijaan alustan tiimiin voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [sähköposti suojattu] sähköpostiosoite.

Sivustolla on myös kattava tuki -osio, joka sisältää yksityiskohtaiset opastusohjelmat ja usein kysytyt kysymykset alustan käytöstä. Joukkue vastaa yleensä päivän kuluessa.

Johtopäätös

PrimeBit on suhteellisen uusi salausjohdannaisalusta, mutta kilpailukykyisten hintojensa ja korkean vipuvaikutuksensa ansiosta se on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä Bitcoin-omistustaan ​​marginaalikaupan avulla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me