Decentraland Review: Johdanto MANA: han

Decentraland Review Lähde: medium.com/decentraland

Jos sinulla on tapana pysyä ajan tasalla kryptosfäärin uusimmista tapahtumista ja sinulla on edes pienintäkään intohimoa pelaamiseen yleensä, olet ehkä kuullut Decentralandista, ainutlaatuisesta VR-alustasta, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjun päälle.

Oppaassamme esitämme sinulle Decentralandin; keskustelemme siitä, mikä se on, miten se toimii, puhumme alustan tunnuksesta (MANA-tunnus) ja annamme jopa tietoa siitä, kuinka ostaa, tallentaa ja hallita MANAa.

Mikä on Decentraland?

Kuten aiemmin mainittu, Decentraland on ainutlaatuinen, huippuluokan Ethereum-pohjainen virtuaalitodellisuusalusta, joka tukee virtuaalitodellisuustuotteiden kehittämistä ja ylläpitoa. Nämä varat voidaan ostaa tilasta, ja lohkoketjua käytetään niiden virtuaalisen omaisuuden määrittämiseen. Decentralandissa voit ostaa tontteja ja kehittää omaa “yritystäsi”. Voit rakentaa erilaisia ​​”nähtävyyksiä” maan päälle (enimmäkseen sovelluksia) ja ansaita rahaa.

Projekti on kahden blockchain-asiantuntijan idea, Ari Meilich ja Esteban Ordano. Projekti tuli nykyiseen muotoonsa sen jälkeen, kun kaksi onnistunutta kehittäjää käynnisti blockchain-videon suoratoistoalustan nimeltä Streamium, ja myöhemmin pronssikauden päättymisen myötä.

Kuinka Decentraland toimii?

Käytännön tasolla Decentraland toimii sallimalla sinun olla vuorovaikutuksessa LAND-maiden kanssa, digitaalisesti siirrettävissä olevien kiinteistöjen kanssa, joita voit ostaa pelistä. Alustan avulla LAND-omistajat voivat luoda pelejä, sovelluksia, uhkapelipalveluita, luovia 3D-kohtauksia, informatiivisia sivustoja, kirjaimellisesti mitä tahansa mitä voi ajatella.

Koska LAND: n lukumäärä on rajattu, jokaisella LAND-käyrällä on seuraava ennalta määritelty suhde: 33 jalkaa 33 jalkaa. Mielenkiintoista on se, että LANDin korkeudelle ei ole rajoituksia. Erilaiset MAAT luovat piirit, jotka voidaan ajatella pieninä yhteisöinä, jotka pyörittävät yhteistä teemaa. Koska Decentralandilla on äänestys dApp, kuka tahansa voi äänestää piirin eri asioista. Yhden hallussaan olevan maan määrä on suoraan hänen äänensä painon mukainen.

Alustaa käyttää MANA, sen virallinen salausvaluutta. Se on ERC-20-merkki, jota voidaan käyttää LAND-tonttien ostamiseen sekä muiden Decentraland-pohjaisten tuotteiden ja palveluiden ostamiseen.

Decentraland toimii samalla tavalla kuin useimmat blockchain-projektit. Sen protokollalla on kolme kerrosta: konsensuskerros, maatasokerros ja reaaliaikainen kerros. Ensimmäinen käyttää Ethereumin älykkäitä sopimuksia seuraamaan ja hallitsemaan todistuksia maan omistuksesta. Toinen kerros käyttää hajautettua jakelujärjestelmää sisällön renderoimiseksi virtuaalimaailmassa. Viimeinen ja viimeinen kerros on vastuussa vertaisyhteyksien tarjoamisesta käyttäjille vuorovaikutuksessa keskenään.

Kuinka ostaa, vaihtaa ja tallentaa MANA: ta?

Ottaen huomioon, että Decentraland on edelleen suhteellisen uusi projekti, sen rahakkeet eivät ole yhtä suosittuja kuin jotkut muut salakolikot. MANA: n ostaminen on kuitenkin yhä helpompaa.

Nopea haku CoinMarketCapista osoittaa, että Decentralandin merkki on tällä hetkellä markkina-arvoltaan 82. sijalla, mikä on erittäin hyvä, kun otetaan huomioon, että sitä käytetään maailmanlaajuisten hyödykkeiden ja palveluiden ostamiseen..

Onneksi käsien saaminen johonkin MANA: han ei ole enää vaikea tehtävä, koska tärkeimmät salausvaihdot tukevat sitä. Suosittuja nimiä ovat Binance, DragonEX, OKEx, Bittrex, Huobi Global, Bibox, Bitso ja Coinbase Pro. Täydellinen luettelo MANA: ta tukevista salausvaihdoista on osoitteessa CoinMarketCapin Markets-osio. Yllättäen suosituimmat kaupankäyntiparit ovat MANA / BTC ja MANA / ETH.

Prosessi eroaa vaihdosta toiseen, mutta periaatteita sovelletaan useimpiin niistä. Luo tili tietylle pörssille, vahvista tili sähköpostitse, määritä kaksivaiheinen todennus, jos se on käytettävissä, talleta varoja tilillesi ja osta sitten MANA.

Koska MANA on ERC-20-merkki, sen tallentaminen ei ole ongelma, koska siellä on lukuisia hyviä lompakkovaihtoehtoja. Tietysti, jos tietoturva on mitä pidät, on suositeltavaa valita lompakko. Voit valita mitä tahansa Ledger Nano S: stä Trezoriin. Toinen suosittu vaihtoehto on MyEtherWallet, verkkolompakko, jolla on ainutlaatuinen lähestymistapa turvallisuuteen.

Johtopäätös

Decentraland on epäilemättä ainutlaatuinen projekti kryptosfäärissä tällä hetkellä, joka todennäköisesti luo tietä uuden sukupolven tekoälypohjaisille peleille, vaihtoehtoisen elämän dAppsille ja 3D / VR-ekosysteemeille. Se on foorumi, jonka avulla kuka tahansa, olipa pelaaja tai rahan ohjaama yrittäjä, voi ostaa LANDin ja tehdä mitä haluaa.

Tietysti projektilla on vielä jonkin verran aikaa mennä kypsyyteen asti, mutta mahdollisuudet ovat melko selvät. MANA: ta voidaan käyttää LAND-vaatimusten esittämiseen Decentraland-alustalla tai sitä käytetään rahakkeiden, tavaroiden ja palveluiden ostamiseen.

Kuvan lähde: medium.com/decentraland

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me