CoinRabbit-arvostelu: Kuinka voit hyötyä salausohjelman muokkaamisesta?

Salauslompakossa olevien Bitcoin-varastojen ongelma on, että et voi käyttää niitä, jos sinulla on pitkäaikainen sijoitusstrategia. Bitcoinin myynti tänään heti tyydyttäväksi tuo sinulle iloa lyhyellä aikavälillä, mutta todennäköisesti menetät tulevaisuudessa suuria voittoja, joihin olet luottanut.

Kuinka välttää houkutus myydä Bitcoin nopeaan nautintoon? Kuinka suostutella olemaan tekemättä rahaa, kun BTC lyö uusia kaikkien aikojen huippuja?

Tässä on vastaus – sinun ei tarvitse myydä Bitcoinia tai Ethereumia, jotta se toimisi sinulle nyt. On tapa saada digitaalinen käteinen nykyisiin tarpeisiisi myymättä yhtään Satoshia.

Esittelemme sinulle välittömät salauslainat. Näin ne toimivat: uskot salauslaina-alustan tallentamaan nykyään Bitcoinisi tai Ethereumin turvalliseen varastoon ja saat salausvaluuttaisen lainan kryptovaluutalla (USDT tai USDC) mitä tarvitset. Stablecoin on joustava omaisuus, jota voit vaihtaa, käydä kauppaa, sijoittaa tai yksinkertaisesti noutaa USD: lle ja ostaa jotain. 

Koko prosessi kestää 10 minuuttia eikä vaadi luottotarkistuksia – näytä vain Bitcoin ja hanki rahat. Aina kun haluat palauttaa Bitcoinisi, ota yhteyttä salauksen lainauspalveluun, maksa laina ja pieni korko ja palauta Bitcoin takaisin välittömästi ilman kysymyksiä.

Näin Kolikkokani toimii. Uskomme, että käyttäjillä pitäisi olla mahdollisuus nauttia Bitcoinista paitsi katsomalla lompakossa olevaa tasapainoa, myös hyödyntämällä sitä täällä ja nyt. Elämme vain kerran!

Miksi minun pitäisi luottaa sinuun?

Edellä kuvattu polku saattaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta. Tässä voi olla joitain kysymyksiä: Kuinka varmistat varojen turvallisen varastoinnin? Onko tämä laillista? Jos Bitcoin nousee, etkö ota voittoni?

Tässä ovat vastauksemme:

 • Tallennusturva. Turvallisuussyistä emme voi kertoa, miten ja mihin varastoimme tarkalleen, mutta tässä on vihje: olemme tiiviissä yhteistyössä Vaihda NYT salausvaihtopalvelu ja Guarda salauksen ulkopuolinen salauslompakko – luotettu alustoja, jotka ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa ja jakavat kokemuksensa ja infrastruktuurinsa kanssamme.
 • Lainsäädännön noudattaminen. CoinRabbit noudattaa kaikkia salaustilassa olevia sääntöjä. ChageNOW: n riskienhallintajärjestelmä auttaa meitä torjumaan rahanpesua jäädyttämällä haitalliset transaktiot.
 • Emme ota voittoja Bitcoinistasi. Riippumatta siitä kuinka korkealle se menee, saat salauksesi takaisin nykyisellä nopeudella.

Miksi CoinRabbit?

BitcoinLähde: Medium

Nyt kun olemme käsitelleet tietoturvaongelmia, syntyy seuraava kysymyspaketti: Miksi minun pitäisi käyttää palvelua? Kuinka se on parempi kuin muut Bitcoin-laina-alustat?

Olemme saaneet sen katettua!

 • Rajoittamaton laina-aika ilman kuukausittaisia ​​korkomaksuja. Saat lainasi niin kauan kuin haluat, ja maksat korkoa vain, kun päätät ottaa Bitcoinisi takaisin.
 • Vasta nyt – 5% vuotuinen korko. Käytä tilaisuuttasi tarttua lainaan parhaalla hinnalla! 5% on paljon alhaisempi kuin muut Bitcoinin laina-alustojen maksut. Se kuitenkin kasvaa pian, joten kiirehdi!
 • Korot ja pieni transaktiomaksu ovat kaikki mitä maksat. Emme takaa piilotettuja maksuja. Seuraa tilisi koron määrää – lisäämme sen kuukausittain.
 • Pienet vähimmäislainamäärät. Hanki 30 USDT / USDC ETH: lle vakuudeksi ja 80 USDT / USDC Bitcoin-luoton vakuudeksi.
 • Rajattomat lainat. Hanki niin paljon vakiomalleja kuin haluat – keitä me rajoitamme unelmiesi!
 • 10 minuuttia saada se. Ei luottotarkistuksia, ei paperityötä, ei viivoja ja muita pankkiominaisuuksia – tule ja hae lainasi heti!

Kuinka se toimii

 1. Hypätä Kolikkokani ja käytä tätä laskinta nähdäksesi, kuinka paljon haluat saada:

 1. Kun valuutta ja lainan koko on valittu, vahvista puhelinnumerosi ja aseta USDT / USDC-osoitteesi, jotta tiedämme mihin lähettää sinulle rahaa. Ei täällä KYC: tä!
 2. Lähetä valitsemasi vakuusmäärä annettuun osoitteeseen.
 3. Kun olet käsitellyt vakuutesi, laina laskeutuu lompakkoosi. Stablecoin on valmis kulutettavaksi!

Jos sinulla on kysyttävää tästä menettelystä tai sinulla on ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä tuki milloin tahansa – me hoidamme sen.

Voit suurentaa lainan kokoa milloin tahansa – tämä vaihtoehto on käytettävissä tililläsi. Tällöin selvitystilasi hinta laskee (lisätietoja siitä alla).

Mitä tapahtuu, jos vakuuden hinta laskee?

Vaikka salaus on nyt nousussa, Bitcoin ja muut kryptot ovat edelleen epävakaita. Emme ole turvassa merkittäviltä hinnanlaskuilta.

Jos niitä tapahtuu, alamme varoittaa, että vakuutesi on vaarassa. Jos hinta laskee liian matalaksi, meidän on valitettavasti myytävä vakuus, jos et maksa sitä aikaisemmin. Tässä tapauksessa stablecoins pysyvät kanssasi.

Olemme kryptovaluutta-luotonanto, jolla on alhainen 50% laina-arvo-suhde – tämä tarkoittaa, että vakuusvaluuttasi on laskettava 50%, jotta se voidaan selvittää (myydä meiltä). Tämä tarkoittaa myös sitä, että yhdelle BTC: lle saat lainaksi vain 11 000 USDT 22 000 dollarin Bitcoin-korolla – mutta selvitystilassa sen on pudotettava vain 11 000 dollariin, mikä on melko epätodennäköistä lähitulevaisuudessa. Tämä on alhainen laina-arvo-korko.

Mitä voit tehdä sitovalla lainallasi?

Emme lainaa Bitcoinia, mutta Stablecoinia, koska se on universaali. USDT / USDC on käytettävissä monilla alustoilla, yhteensopiva satojen salaustunnusten kanssa ja helposti vaihdettavissa ja vaihdettavissa. Voit tehdä sen seuraavasti:

 • Maksaa sadoilla kryptoystävällisillä alustoilla, jotka hyväksyvät stablecoineja.
 • Lähettää se perheellesi ja ystävillesi. Huippunopeat tapahtumat kaikkialle maailmaan.
 • Käydä kauppaa USDT / USDC muihin varoihin nähden nopean voiton saamiseksi. Ole varovainen ja tee tutkimuksesi ennen tätä erittäin riskialtista toimintaa!
 • Myydä se fiatille ja nauti uudesta vihreästä käteisestä.

Älä odota parempaa hetkeä

Tietäen, että sinulla on paljon Bitcoinia tai Ethereumia, jota et voi käyttää, vie paljon energiaa. Osoita tämä energia oikeaan suuntaan – hanki helppo USDT / USDC-laina Kolikkokani ja nauti sen tuomista eduista. Ja kiirettä – nyt ovat viimeiset päivät, jolloin alhainen 5%: n vuotuinen korko on käytettävissä kaikille lainoille. Nostamme tätä korkoa pian!

Kiitos lukemisesta! Salauslainat eivät välttämättä ole merkityksellisiä sinulle juuri nyt, mutta pysykäämme yhteydessä – voit vapaasti liittyä yhteisöihimme Viserrys ja Sähke. Jos päätät kerran saada lainaa, olemme aina avoimia. Nähdään ja hauskaa päivää!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me