Binance Dex Exchange -katsaus | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

Binance Dex

Tämänpäiväisessä artikkelissa tarkastelemme Binance Dex -vaihto, katsomalla, mitä ominaisuuksia tämä salauskauppapaikka tarjoaa.

Binance Dex -yleiskatsaus

Hajautettu vaihto | DEX | Binance DEXSuosittu Binance-pörssi lanseerattiin 20. helmikuuta 2019, Binance Chain -teknologiaan perustuvan hajautetun tilausten täsmäysalustan Binance DEX -testiverkko. Binance Chain on uusi lohkoketju ja peer-to-peer hajautettu järjestelmä, jonka tiimi on luonut palvelemaan ympäristössä, jossa tilausten sovittaminen tapahtuu blockchain-solmuissa. Kaikki tapahtumat kirjataan ketjuun, jotta varmistetaan täysin tarkastettava pääkirja ja muunnos liikkeeseen laskettujen ja DEX: ään listattujen digitaalisten omaisuuserien välillä.

Binance Chainin kautta yritykset ja muut projektit voivat antaa oman digitaalisen omaisuuden. Projektit voivat ehdottaa uusien kaupankäyntiparien luetteloimista kahden eri tunnuksen välillä Dexissä ja sisältää myös näiden uusien parien tilauksia.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Alustalla on 135 paria, jotka on jaettu 4 markkinoihin: BNB-markkinat, BTC-markkinat, Altcoin-markkinat ja Fiat-markkinat. BNB-markkinoilla Binance-kolikkoa vastaan ​​käydään kauppaa seuraavilla varoilla: VRAB, AVA, AERGO, RUNE, TRXB, ARN, CRPT, CAS, UND ja EOSBEAR.

BTC: llä käydään kauppaa BNB: tä, ANKR: ää, BOLTia ja COSia vastaan.Ainoa ALTS-markkinoiden pari on BNB / ETH. Fiat-markkinoilla on salakolikoita, joita käydään kauppaa vakiomallisilla kolikoilla, kuten Rupiah Token (IDRT), Binance USD (BUSD) ja StableUSD (USDS). BTC, ETH, LTC, BCH ja BNB käydään kauppaa BUSD: lla.

Seuraavien maiden käyttäjät eivät voi käyttää Binance DEX -ohjelmaa: Yhdysvallat, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Valko-Venäjä, Kongo (Kongon demokraattinen tasavalta), Norsunluurannikko, Krim, Kuuba, Irak, Iran, Pohjois-Korea, Liberia, Makedonia , Myanmar, Serbia, Sudan, Syyria, Zimbabwe.

Järjestelmän yhteensopivuus

Kaupankäyntialustalle pääsee ja sitä voi käyttää mistä tahansa selaimesta, joka on avattu missä tahansa työpöytäjärjestelmässä. Binance DEX: lle ei ole mobiilisovellusta; DEX-kaupankäyntitoiminnot integroitiin kuitenkin Trust-lompakon mobiilisovellukseen.

Käyttöliittymä ja kokemus

DEX-alustan käyttöliittymä on samanlainen kuin Binance.com-käyttöliittymä, jossa on TradingView-kaavioita ja lukuisia teknisiä indikaattoreita.

Binance DEX Trading -näyttö

Käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat luoda ei-vapauslompakoita ja tukee myös ulkoisia ohjelmisto- ja laitteistolompakoita, integroituna Trust Walletin ja Ledger Nano S: n kanssa.

Binance Dex -tilin saaminen

 • Siirry osoitteeseen https://binance.org/ ja napsauta “Luo lompakko” näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Sinulla on kolme vaihtoehtoista tapaa, joilla voit käyttää lompakkoasi:
 1. Avaimenvarasto tiedosto + salasana;
 2. Muistilause;
 3. Yksityinen avain.

 • Keystore-tiedosto + salasana vaaditaan kaikilta Binance-käyttäjiltä. Sinun on valittava toissijaisena menetelmänä muistilause tai yksityinen avain.
 • Voit luoda ja ladata Keystore-tiedoston kirjoittamalla vähintään kahdeksan merkin salasanan, jossa on isoja kirjaimia, symboleja ja numeroita.
 • Kirjoita muistiin muistilause ja pidä se turvallisessa paikassa.
 • Sinulle annetaan mahdollisuus tarkastella yksityistä avainta. Kirjoita se myös muistiin ja säilytä turvallisessa paikassa.
 • Varmista, että olet syöttänyt avaimen ja yksityisen avaimen tiedot.
 • Avaa lompakon lukitus napsauttamalla mitä tahansa asiaankuuluvia välilehtiä.

 • Lataa Keystore-tiedostosi ja kirjoita salasanasi, kirjoita 24 sanan muistilauseesi tai yksityinen avain.

Binance Dex -tilin käyttö

Talletuksen tekeminen

 • Käytä hanaa ja kirjaudu sisään Binance-tilillesi.

 • Kirjoita osoitteesi ja napsauta + Lisää osoite.
 • Napsauta Lähetä.
 • Varat lähetetään DEX: n Transaction-osioon.
 • Kun kuitti on vahvistettu, voit aloittaa kaupankäynnin.

Kaupankäynti

 • Etsi haluamasi kaupankäyntiparit ruudusta vasemmassa yläkulmassa.
 • Napsauta paria, jonka kanssa haluat käydä kauppaa.
 • Tee Limit-tilaus.

 • Napsauta Osta- tai Myy-välilehteä.
 • Tiedot avoimista tilauksista, tilauksista ja kauppahistoriasta ja saldoista näkyvät käyttöliittymän vasemmassa alakulmassa.

Binance Dex -maksut

Hajautettu vaihto pätee palkkiot perustuu valmistaja-ottaja-järjestelmään, mutta se on hieman monimutkaisempi.

Kaupankäyntimaksut muille kuin BNB-kaupoille ovat 0,10%, ja BNB: ssä maksettavien kauppojen maksu on 0,04%, mikä on puolet Binance.com-palvelun maksusta.

Binance DEX -maksut Mainnet-verkossa

Alusta veloittaa nostosta suoritettaessa 0,000375 BNB: n maksun tapahtumaa kohden. Talletuksia ei veloiteta.

maksutavat

Kuten muutkin hajautetut pörssit, Binance DEX ei hyväksy minkäänlaista fiat-valuuttaa. Voit tehdä talletuksia vain tuetuille kryptoille.

Tapahtuma-ajat

Transaktioajat vaihtelevat kaupassa käyttämiesi kolikoiden verkkojen mukaan.

Tapahtumarajat

Talletusta, nostoa tai kauppaa ei ole rajoitettu.

Suojausominaisuudet

turvallinenKoska alustalla ei ole käyttäjän varoja, vain kauppiaat hallitsevat yksityisiä avaimiaan täysin. Binance Chain toteuttaa Bysantin vikatoleranssiin (BFT) ja Proof of Stake (PoS) perustuvaan konsensusmekanismiin, joka validoi tapahtumat pätevien validointilaitteiden verkon kautta. Lohkoketju käyttää useita etummaisia ​​juoksumekanismeja pitääkseen kauppojensa eheyden.

Ryhmässä on myös osa, jossa selitetään heidän hätäapu- ja hätäprotokollansa, joita sovelletaan eri hätätapauksissa.

Asiakaspalvelu

Asiakastuen kuvakeHajautetusti Binance DEX: llä ei ole asiakastukilippujärjestelmää, kuten Binance.com ja Binance.US. Sen sijaan käyttäjä voi ottaa yhteyttä tiimiin pörssin virallisen sähkeen tai Twitterin kautta DEX-ongelmista. Siellä on myös Github-sivu ja usein kysytyt kysymykset -osio, josta voi lukea useita keskeisiä aiheita.

Koska Binance on kuitenkin suuri vaihto useissa maissa, joukkue pystyy tarjoamaan korkeamman tason tukea muihin hajautettuihin vaihtoihin verrattuna.

Binance Dex -maine

Binance-projektin yleisen maineen vuoksi Binance DEX: ää pidetään myös luotettavana alustana.

Binance Dex -katsaus: tuomio

Binance DEX on loistava vaihtoehto salakirjoittajille, jotka etsivät hajautettua tapaa vaihtaa erilaisia ​​rahakkeita, koska sillä on alhaiset palkkiot ja hyvämaineisen salausyrityksen tuki. Alusta ei kuitenkaan välttämättä sovi kaikille, koska pareja on vähän, ja aloittelijat eivät voi käyttää fiatia ensimmäisen salauksen ostamiseen.

Esitelty kuva: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me