Binance-akatemia | Täysin ilmainen koulutusportaali ilman mainoksia

Binance-akatemia

Salausvaluutatila on täynnä harhaanjohtavia tietoja, ja se voi saada hieman hämmentävää uusille kauppiaille sijoittamaan salauksiin. On useita aiheita, jotka ovat monimutkaisempia ja vaativat laajaa selitystä, ja “puolueettoman” lähestymistavan tarjoavan lähteen löytäminen on todella hyödyllistä. Täältä tulee Binance Academy.

Mikä on Binance Academy?

Binance Academy -tulostulos

Lähde: Twitter

Binance, suosittu salausvaihtoyritys, tunnetaan uusien sivukonttoreiden ja alustojen luomisesta, jotka palvelevat eri tarkoituksia laajalla ekosysteemillään. 12. joulukuuta 2018 he päättivät lisätä tarjousluetteloonsa erityisen alustan, joka on omistettu käyttäjille, jotka haluavat oppia lisää blockchain-tekniikasta ja muista salauksiin ja niiden käyttöön liittyvistä asioista..

Alusta sisältää yli 500 erilaista artikkelia, jotka tarjoavat puolueetonta tietoa eri salausmaailmaan liittyvistä aiheista.

Esitetyt artikkelit ovat yleensä selittäviä kappaleita ja opetusohjelmia, joiden pääaiheet selittävät perusteellisesti kaivosprosessin, salauksenvaihdon sekä mitä salaustekijät ovat ja miten ne yleensä toimivat. Binance Academy ei näytä videoita tai alustaa mainoksilla, joten käyttäjät voivat nauttia oppimiskokemuksestaan ​​keskeytyksettä.

Binancen kasvujohtaja Ted Lin antoi seuraavan lausunnon alustasta ja sen tarkoituksesta:

”Koulutus on olennainen pilari salauksen ja lohkoketjun käytön lisääntymiselle. Kun käyttöönotto on vasta lapsenkengissään, maailma tarvitsee konsolidoidun, helppokäyttöisen ja luotettavan tietolähteen, jotta ymmärrys salausvaluutasta ja hajautetusta kirjanpitotekniikasta lisääntyisi. “

”Binance Academy -yrityksen avulla tavoitteenamme on tarjota täysin neutraali foorumi, jolla on laadukas, puolueeton, koulutusalusta. Käyttäjät voivat oppia kaikesta, mitä Blockchainiin, turvallisuuteen ja taloustieteeseen liittyy, hyödyllisten opetusohjelmien ja oppaiden lisäksi haluamallaan kielellä. “

Saatavilla olevat luokat

Alustaa käyttävien käyttäjien asioiden löytämisen helpottamiseksi Binance Academy on jakanut artikkelit neljään eri luokkaan: lohkoketju, taloustiede, turvallisuus ja opetusohjelmat. Siellä on myös video-osa, joka selittää aiheita nopeasti lyhyissä videoissa.

Binance-luokka

Binance Academy’s Economics -osiossa selitetään perusteellisesti kaikki kaupankäyntiin liittyvät asiat. Täältä voit oppia teknisistä indikaattoreista ja niiden käytöstä analyyseissä, kynttilänjalkakuvioissa, kaavioissa, likviditeetissä ja muissa termeissä.

Blockchain osassa selitetään mikä on lohkoketju, sen käyttötapaukset, haarukat, lohkoketjutyypit ja konsensusprotokollat ​​sekä muut siihen perustuvat tekniikat, kuten oraakelit, SegWit, älykkäät sopimukset, Mimble Wimble, atomiswapit, digitaaliset allekirjoitukset ja monet muut aiheet.

Käyttämällä Turvallisuus luokassa käyttäjät voivat oppia lisää salaustallennuksesta ja siitä, mitä tekniikoita lompakot toteuttavat toimiakseen ja pitääkseen salauksen turvallisena. On myös artikkeleita salauksesta, erilaisista tietoturvahyökkäyksistä ja työkaluista tallennettujen salausresurssien yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

Sisään Oppaat, Sivusto opettaa sinua käyttämään Binance-ekosysteemin eri ominaisuuksia, kuten luotonanto, marginaalikauppa, nostaminen, markkinatilausten tekeminen, niiden edistyneen käyttöliittymän, hajautetun vaihto- ja tutkimusketjun käyttäminen. On myös artikkeleita, joissa esitellään eri lompakoiden käyttöä.

Video -osassa on Binance Beginners Guide, joka koostuu yhdeksästä videosta, jotka on omistettu uusien käyttäjien tutustuttamiseksi salaustekniikkaan. Muita alustalla esiteltyjä videoita ovat “Margin Trading Guide”, “What is PGP”, “What are Perpetual Futures Contracts.”

Kaiken tämän lisäksi on FAQ ja Sanasto -osio, joka kattaa laajan valikoiman salaukseen ja lohkoketjuun liittyviä kysymyksiä.

Binance julkaisi myös ominaisuuspyyntölevyn, jossa lukijat voivat äänestää Akatemian viereen lisätyt ominaisuudet. Alusta julkaisi myös kolme hauskaa ja kiinnostavaa tietokilpailua, ja tulevaisuudessa on tulossa lisää.

Tilastot

On raportoitu, että käyttäjät ovat käyttäneet Binance Academy -yliopistoon yhteensä 6 450 000 minuuttia lukemalla artikkeleitaan 12 kuukauden jakson aikana. Tämä vastaa 13 vuotta, joka on omistettu blockchainin ja kryptojen oppimiselle. Heidän YouTube-videonsa on rekisteröity yhteensä 12 515 tuntia (521 päivää).

Käyttöliittymä

Binance Academy -tiimi on perustanut jatkuvasti yli vuosi sitten, ja se on jatkuvasti lisännyt uusia jäseniä ja työskennellyt kovasti parantaakseen korkealaatuisten koulutusartikkeleiden määrää. Mutta tiimin panos ei rajoitu vain uuden sisällön tekemiseen.

Binancen kehittäjät ovat myös työskennelleet vuonna 2019 koko sivustonsa uudelleen rakentamiseksi alusta alkaen, jotta alustasta tulisi luotettavampi ja nopeampi. Käyttöliittymä uudistettiin myös ottamaan käyttöön yksi käyttäjien suosituimmista ominaisuuksista, valo & tumma tila. Tämä päivitys osoittautui erittäin tervetulleeksi, koska se arvioitiin kolmen parhaan tuotteen joukossa ProductHunt.

Binance-käyttöliittymä

Tuetut kielet

Alusta luotiin tukemaan sen lukemattomia artikkeleita eri kielillä, jotta sen tiedot olisivat maailmanlaajuisen yleisön saatavilla, mukaan lukien ihmiset, jotka eivät puhu englantia tai muita suuria kieliä. Tällä tavoin Binance Academy voidaan käyttää ja ymmärtää suurempi käyttäjäkunta, joka haluaa kouluttaa itseään virtuaalivaluutoista ja hajautetusta kirjanpitotekniikasta.

Alustan käyttöliittymä on tällä hetkellä saatavilla 17 pääkielellä:

Vuonna 2019 he laajensivat sisältöään vielä kahdelle kielelle, indonesiaksi ja japaniksi. Tiimi on myös parantanut sivustonsa helppokäyttöisyyttä ottamalla tekstistä puheeksi -toiminnon käyttöön kaikki artikkelit.

Osa Akatemian sisällöstä on jo käännetty yllä mainituilla kielillä, kun taas muut materiaalit on käännetty ryhmä kääntäjiä Käännöspalkkio-ohjelmastaan.

Sovellukset

Binance Academy on myös kehittänyt ja käynnistänyt useita sovelluksia parantaakseen niiden sisällön saatavuutta. Vuoden 2019 alussa he julkaisivat Progressive Web -sovelluksen, joka mahdollistaa Binance Academy -asennuksen asentamisen henkilökohtaisten tietokoneiden työasemille ja antaa käyttäjien lukea artikkeleita offline-tilassa.

Myöhemmin samana vuonna Binance Academy lisäsi kaksi mobiilisovellusta, yhden iOS: lle ja toisen Android-laitteille. Sovellukset voidaan ladata vastaavista myymälöistä.

Binance Academy -sovellus

Kuinka käyttäjät voivat osallistua?

Binance loi ohjelman, jossa käyttäjät voivat valita jonkin ennalta määrätyistä aiheista, luoda sisällön sille ja lähettää sen ansaitsemaan jopa 50 BNB-tunnusta palkkiona. Sisällön on täytettävä seuraavat säännöt luvatun palkkion saamiseksi ja lähetettäväksi alustalle:

  • Ei mainoksia videoissa;
  • Käytä Binancea kaikissa esimerkeissä;
  • Videon on oltava englanniksi;
  • Kaikkien lähetettyjen videoiden on allekirjoitettava Binancen käyttöoikeudet.
  • Lähetettävän sisällön on oltava alkuperäistä.

Johtopäätös

Binance Academy on alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman opetussisältöä käyttäjille, jotka haluavat oppia lisää salauksesta ja lohkoketjusta, ja kaikkeen pääsee ilmaiseksi ja ilman mainoksia.

Esillä oleva kuva: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me