Forståelse af Robinhood, Cryptocurrency Exchange uden gebyr

Hvorfor Cryptocurrency-samfund er begejstret for Robinhood?

Den amerikansk-baserede app-handel-app, Robinhood, kom overskrifterne ved at meddele i går, at den giver dig mulighed for at købe og sælge kryptovalutaer som f.eks. Bitcoin og Ethereum. Fra og med februar vil du kunne handle med kryptokurver på denne platform uden yderligere transaktionsgebyrer. Mens andre krypto-udvekslinger såsom Coinbase opkræver gebyrer på 1,5 til 4 procent i USA. Dette aspekt tiltrak millioner af mennesker, der er klar til at tilmelde sig denne platform. Desuden vil brugerne også være i stand til at spore nyhederne, priser sammen med opsætning af alarmer på i alt 16 top kryptomønter.

Hvad er Robinhood?

Robinhood blev grundlagt i 2013 med sin app, der kommer online senere. Appen blev lanceret i 2015 og blev grundlagt af Baiju Bhatt og Vladimir Tenev. Begge grundlæggerne havde tidligere bygget de højfrekvente handelsplatforme i New York City til finansielle institutioner. Senere indså Bhatt og Tenev, at disse elektroniske handelsfirmaer og højfrekvente forhandlere ikke betaler meget for at udføre handler. Dette var inspirationen til at bringe den eksisterende teknologi på markedet for detailmæglervirksomhed.

Robinhood, et amerikansk-baseret finansielle serviceselskab, er en kommissionsfri børsmægling, der havde ca. 1 million kunder i marts 2016. Den havde en værdiansættelse på ca. $ 1,3 mia. Efter fundraising i april 2017. Hovedkvarteret i Palo Alto, Californien, giver denne populære investeringsapp dybest set mulighed for at investere i traditionelle værdipapirer som ETF’er, obligationer og aktier.  

Robinhood Crypto Trading uden transaktionsgebyrer

Robinhood opererer på en mobilapp, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge aktierne på amerikanske børser uden nogen provision. Denne app er tilgængelig til Android, iPhone og Apple Watch og har omkring 2 millioner brugere. Firmaet er FINRA-godkendt mæglerforhandler, der er registreret hos US Securities and Exchange Commission. Det er også medlem af Securities Investor Protection Corporation. Sidste august tilbød Robinhood endda gratis aktier i bytte for nye brugerreferencer.

Den største fordel ved Robinhood er kommissionsfri aktiehandel. Derfor navnet Robinhood. For at holde deres omkostninger nede leverer virksomheden ikke nogen form for muligheder, analytiske værktøjer og forskningsrapporter på sin platform.

Virksomhedens plan er at fungere på en break-even-basis og planlægger ikke at ændre deres kommissionsfri struktur i den nærmeste fremtid. Fokus er nu at øge deres kundebase og fortsætte med at betjene de eksisterende kunder meget mere effektivt.

Hvordan Robinhood tjener penge gennem sin app?

Virksomheden driver bestemt ikke en velgørenhedsorganisation. Robinhood er omkring 1,3 milliarder dollars værd og blev bygget til at samle investorens penge i en enkelt pulje. Virksomheden tjener dybest set interesse fra denne enorme pulje af kapital.

Desuden låner virksomheden penge ud til folket. Robinhood Gold premium-niveau er en præmieabonnementsplan, der prissættes til $ 6 til $ 200 på månedlig basis. Dette abonnement lader brugeren låne fra $ 1.000 til $ 50.000.   

For nylig tilføjede Robinhood kryptovalutahandel til sin mobile handelsplatform, der er blevet en kæmpe succes.

Hvorfor Robinhood’s pludselig interesse i kryptokurver?

Bare en dag tilbage annoncerede Robinhood en ny platform, hvor du kan investere i kryptokurver. For en tidlig adgang er crypto.robinhood.com tilgængelig for sine brugere. Den 25. januar har omkring 170.000 mennesker allerede tilmeldt sig denne tidlige adgang. Denne kryptohandel føjes til Robinhoods platform i februar 2018.

Når det kommer til at bestille kryptovaluta på Robinhood, er det ret ligetil. Med lanceringen af ​​kryptofunktioner vil du være i stand til at overføre op til $ 1.000 med det samme fra din tilsluttede bankkonto. I modsætning til andre kryptohandelsplatforme, der skaber forsinkelser og mistede muligheder, giver Robinhood dig øjeblikkelig adgang til penge.

Desuden hjælper virksomheden også med at reducere markedets volatilitet. Ved at sætte en “krave” omkring din handel giver det dig mulighed for at vente på, at prisen når denne krave, når du handler. Robinhood understøtter også grænseordrer, der betyder, at du får sat en pris, hvor du automatisk kan købe eller sælge.

De mønter, der vil være tilgængelige for sporing gennem Robinhood, inkluderer Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ethereum Classic, OmiseGo, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Dogecoin, Bitcoin Gold og Lisk.

Når kryptohandelsfunktionerne udrulles i februar, er der kun BTC og ETH, som du kan handle i. Denne funktion er kun tilgængelig i Montana, New Hampshire, Californien, Massachusetts og Missouri. Flere stater og kryptokurver vil blive tilføjet i fremtiden.

Fortæl os dine tanker om Robinhood i vores kommentarsektion nedenfor! 

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

 Følg os på

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me