Aloittelijan opas Bitcoiniin

Oletko miettinyt bitcoinia? Haluatko tietää enemmän Bitcoinista? Tämä Bitcoin-aloittelijan opas on ensimmäinen askel bitcoinin hallintaan.

Bitcoin-aloittelijoiden opas:

Mikä on Bitcoin?

Bitcoin on vertaisverkkomaksujärjestelmä, johon ei liity mitään keskusviranomaista tai välittäjää tapahtuman toteuttamiseksi. Se käyttää salausta varmistaakseen nämä tapahtumat verkkosolmujen kautta ja tallentaa ne sitten julkiseen hajautettuun pääkirjaan nimeltä blockchain. Koska se on avoimen lähdekoodin verkko, bitcoinin suunnittelu on julkista, jota kukaan ei omista tai hallitse. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2008 Bitcoin on kasvanut teknologiaksi, käyttäjien yhteisöksi, sijoitusvälineeksi ja valuutaksi.

Miksi Bitcoin on tärkeä?

“Bitcoin on vastustuksen valuutta …”

Finanssikriisi 2007–2008 alkoi kriisillä Yhdysvaltain subprime-asuntolainamarkkinoilla. Uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi yhdysvaltalaiset pankit alkoivat antaa riskialttiita lainoja, jotka päätyivät maksukyvyttömyyteen. Ihmisten kyvyttömyys maksaa rahaa takaisin aiheutti pankkien romahduksen. Samanaikaisesti pankit käyttivät ihmisten rahaa sijoittamiseen ja kun investoinnit eivät tuottaneet tulosta, rahoituslaitokset menettivät rahaa ja menivät konkurssiin. Vastauksena tähän Yhdysvaltain hallitus yritti pelastaa heidät verorahoilla. Tämä johti asiakkaiden tyytymättömyyteen koko maassa. Koska maailmantalous on yhteydessä toisiinsa, siitä kehittyi kansainvälisiä pankkikriisejä, jotka vievät maailmantalouden pysähtymään.

Luottaen pankkiin ihmiset menettivät rahansa. Vastatoimenpiteenä hallitus painoi enemmän rahaa, mutta painettavan rahamäärän ylärajaa ei ole, ja se johti rahan arvon laskuun ja epävarmuuteen rahan arvon laskussa. Tämä finanssikriisi sai ihmiset vaatimaan valuuttaa, jota ei valvoa keskusviranomainen.

Millaisia ​​ongelmia Bitcoin ratkaisee?

Valuuttavaihtoehto voi menestyä vain, jos kukaan ei ole ottanut sitä käyttöön ja järjestelmässä ei ole keskeistä vikaantumispistettä. Tämän Satoshi Nakamoto lanseerasi vuonna 2008 vertaisverkkoa käyttävän sähköisen kassajärjestelmän. Bitcoin on vahvistanut liikkeessä olevien bitcoinien enimmäismäärän ja uusien tuottamisen nopeuden, joka varmistetaan sen suunnittelussa käytetyllä koodauksella. Tämä antaa jokaisen bitcoinin arvon riippua vain markkinoiden kysynnästä ja tarjonnasta ja olla vapaa hallituksen puuttumisesta.

Nykyisellä valuutallamme on kolmas osapuoli mukana tapahtuman vahvistamisessa ja vahvistamisessa. Bitcoin eliminoi välittäjien tarpeen antamalla käyttäjien toimia suoraan keskenään. Tarvitset vain Bitcoin-lompakon, jotta voit tallentaa bittiäsi, joka toimii kuin fyysinen lompakko pankin sijaan. Näiden lompakoiden suunnittelussa käytetty koodaus tekee niistä näkyvät kaikille, jotka haluavat tarkistaa sen, mikä takaa talletusten turvallisuuden. Lisäksi bitcoin-verkkoprosessi on tuntematon, maksut ovat todella nopeita ja kun ne on lähetetty, niitä ei saada takaisin.

Bitcoinin nykyinen tila

Kun bitcoin otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2009, sen arvo oli 0 dollaria ja myöhemmin 0,39 dollaria. Ajan myötä kiinteät valuuttakriisit ja pankkien estot herättivät suuren yleisön kiinnostusta. Viime vuonna, kesäkuun puolivälissä, blockchainin arvo on ollut 14,37 miljardia dollaria, jonka johtava ajuri oli bitcoinin hinta. Kesäkuun lopussa Bitcoinin hinta nousi noin 300 dollariin.

Olemassa olevan bitcoinin kokonaisarvo on 10 miljardia dollaria. Olisi oikein sanoa, että tällä hetkellä bitcoin-markkinoiden arvo on paljon arvokkaampi kuin jopa Twitter, joka on yksi maailman suurimmista sosiaalisen median yrityksistä.

Hyödyt ja haitat Bitcoinille

“Salaus todisteisiin perustuvalla e-valuutalla, ilman tarvetta luottaa kolmannen osapuolen välittäjään, raha voi olla turvallista ja liiketoimet vaivatonta.”

Bitcoinin käyttöönotosta on kulunut vain 7 vuotta, ja se on edelleen alkuvaiheessa. Mutta bitcoinilla on monia piirteitä, jotka ovat varmasti kaupungin keskustelu.

Plussat Bitcoinista

 • Ei kolmansia osapuolia – Välittäjän puuttuminen tekee siitä halvan vaihtoehdon. Kuten myyjän POV: sta, kun sinulla on bitcoin-rahaa, sinulla on se ja ostajat eivät voi ottaa sitä takaisin.
 • Vapaus – Lähetä rahasi mihin tahansa maailmaan milloin tahansa.
 • Digitaalinen identiteetti – Digitaalisten identiteettien luominen on yksi niistä ominaisuuksista, jota bitcoin-harrastajat rakastavat hyvin. Tämä helpottaa myös kirjautumista alustoille ja palveluille.
 • Ei keskuskomentoa – Bitcoineja ei omista kukaan eikä yksikään yritys ole sen omistaja. Tämä tarkoittaa, että hallitus tai pankit eivät voi estää sinua saamasta tai lähettämästä bitcoin-rahaa missä tahansa päin maailmaa.
 • Pseudo-nimettömyys – Vaikka bitcoin ei tarjoa sinulle täydellistä nimettömyyttä, mutta henkilöllisyyttäsi ei tarvitse paljastaa verkossa.
 • Läpinäkyvyys – Kaikki viimeistellyt tapahtumat ovat kaikkien nähtävissä, mutta henkilökohtaiset tietosi on piilotettu.
 • Ohjaus & Turvallisuus – Käyttäjät ovat hallinnassa, kauppiaat eivät voi periä ylimääräisiä maksuja ja bitcoin voidaan salata turvallisuuden varmistamiseksi.

Miinukset Bitcoinista

 • Riski & Volatiliteetti – Rajoitettu määrä kolikoita ja kasvava kysyntä tekevät niistä erittäin epävakaita. Mutta odotettiin, että ajan myötä volatiliteetti vähenee.
 • Tietoisuuden puute – Monet ihmiset ovat edelleen tietämättömiä, ja valtava osa väestöstä ei ymmärrä selvästi.
 • Suuri riski – Lisääntynyt sääntely, sovellusten puute, rajoitettu skaalaus ja turvallisuuden puute tekevät siitä korkean riskin hankkeen.
 • Rajoitetun käytön tapaukset – Vaikka Bitcoin tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja nopeampiin ja helpompiin maksuihin, mutta sillä on ongelmia toteutettavuuden suhteen. Muutamia puutteita, jotka haittaavat sen käyttöönottoa, ovat skaalautuvuus ja palkkiokysymykset.

Bitcoin on lapsenkengissä ja kehittyy edelleen. Se vie aikaa, ennen kuin bitcoin saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Kuinka Bitcoin toimii?

Bitcoins ovat virtuaalikolikoita, jotka on suunniteltu itsenäisiksi niiden arvon mukaan. Sinun ei tarvitse pankkeja varastoida tai siirtää rahaa. Näiden bitcoinien käyttäytymisluonne on samanlainen kuin fyysiset kultakolikot. Tämä tarkoittaa, että kun sinulla on bitcoineja, voit tallentaa ne arvoksi. Viime aikoina olemme nähneet, että bitcoinia käytetään myös maksutarkoituksiin, mutta bitcoinin käyttö valuuttana on edelleen korjattavissa skaalautuvuusongelmissa Bitcoin blockchainin kanssa.

Bitcoineilla käydään periaatteessa kauppaa yhden henkilön tietystä bitcoin-lompakosta toiseen. Lompakosta puhuen, se on digitaalinen kauppa bitcoineillesi, jota voit käyttää älypuhelimellasi, tietokoneella, tabletilla tai pilvessä..

Nyt tiedät Bitcoinin perusteet. Seuraavassa artikkelissa käydään läpi vinkkejä ja resursseja, jotka sinun on hallittava Bitcoin.

Oletko valmis seuraavaan vaiheeseen?

Kerro meille kaikki epäilyt bitcoinista kommenteissa. 

 Seuraa meitä osoitteessa

Viserrys , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me