Vitalik Buterin kertoo liikaa painotusta Bitcoin ETF: ään, käyttöönotto tarvitsee huomiota

mainos Phemex

Vitalik buterin huomautti, että vaikka Bitcoin ETF on hyvä, sen ainoa hyvä hinta. Hänen mukaansa kryptovaluuttojen käyttöönotto yleisissä yrityksissä on tärkeämpää kuin pelkästään hintojen nousu. Vaikka sijoittajat ja koko maailma katsovat sijoittajien silmien läpi todennäköisillä päivillä SEC: n kauan odotettuun Bitcoin ETF -hyväksyntään, Vitalik esittää näkökulmansa, ehdottomasti blockchain-yrittäjän silmällä. 

Bitcoin ETF vain hyvä nostaa hintoja – Vitalik

Salausvaluutta ja sen taustalla oleva tekniikka, blockchain, ovat olleet tunnussanoja viime vuodesta. Internet on täynnä kirjallisuutta siitä, miten nämä uudet tekniikat voivat muuttaa liiketoiminnan tapaa – lisäämällä avoimuutta, nopeutta ja kyllä ​​nimettömyyttä.

Mutta kun näiden kryptovaluuttojen hinnat nousivat vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä, koko media alkoi keskittyä hintojen nousuun ja siihen, miten kryptovaluuttaan sijoittaminen oli järkevää, jättäen taakseen ydinperusteet siitä, miten liike otetaan käyttöön. Jos joku kysytään tänään Bitcoinin ja erilaisten altcoiinien hinnoista, hänellä on mahdollisuus vastata, mutta jos kysytään heidän käyttötapauksestaan ​​tai altcoinin takana olevasta tekniikasta, monet eivät ole paikassa vastaamaan.

Tämä johtuu siitä, että ihmiset etenevät hitaasti näiden tekniikoiden taustalla olevasta filosofiasta ja siitä, miksi ne on luotu aivan ensiksi. Tämän Vitalik huomauttaa.

Mielestäni BTC: tä / ETH: ta / mitä tahansa ETF: ää korostetaan liikaa, eikä tarpeeksi korosteta sitä, että ihmisten on helpompi ostaa 5-100 dollaria kryptovaluutassa korttikortilla kulmakaupoissa. Ensimmäinen on parempi pumppaamaan hintaa, mutta jälkimmäinen on paljon parempi varsinaiseen käyttöönottoon.

– Vitalik Eterin antaja (@VitalikButerin) 29. heinäkuuta 2018

Jos hänen twiittinsä on laadittu, hänen sanoillaan on järkevää, jos jotain, jonka on muutettava kryptovaluuttojen tulevaisuutta, on oltava tekniikka ja sen käyttöönotto, eikä rahoitustuote, joka houkuttelee investointeja ja nostaa hintaa korkeammaksi. Kun kaikki ympärillä olevat uutiset häviävät, todellinen asia, jota tarvitaan hintojen ylläpitämiseksi ja sijoittajien ansaitsemiseksi salausmarkkinoilla, ovat kunkin kolikon tai rahakkeen perustekijät – mikä on sen tekniikka ja miten se hyväksyy yrityksille.

Jos perustekijät jätetään huomiotta, jäljelle jäävät ovat spekulatiiviset markkinat, jotka olisivat täynnä volatiliteettia, mikä joka tapauksessa pitää paljon sijoittajia poissa. Näin ollen edes Bitcoin ETF ei kykenisi pidättämään pelin sijoittajia, elleivät kolikot tuota pohjimmiltaan.

Lue myös: Ethereumin perustaja Vitalik Buterin jakaa näkemyksensä salaustaloudesta

Vitalik toistaa Jeffrey Wernickin ja Brad Armstrongin mielipiteitä salauksista

Jeffery Wernickin varhaiset sijoittajat Bitcoiniin kommentoivat myös Business Weekin Sara Silversteinin haastatteluissa samoilla linjoilla, mitä Vitalik yrittää huomauttaa, että nopean rahan ansaitsemisen kiireessä useimmat ihmiset ovat joko laiminlyöneet muistaa tai kokonaan unohtanut filosofisen tarkoituksen, joka korosti Bitcoinin luomista. Hän uskoo, että tällä hetkellä liike-elämässä olevat ihmiset eivät olleet siellä vuosina 2009 ja 2010, joten he eivät välittäneet filosofiasta, ja siksi koko kryptovaluutan tarkoitus on hitaasti muuttumassa hyödyllisyydestään yrityksissä enemmän investointityökaluksi.

Myös Brad Armstong oli kommentoinut samaa puhuessaan henkilökunnalleen viime kuussa. Hänen mukaansa kriittisten valuuttojen hintojen epävakaus johtui pääasiassa keinottelijoista ja ihmisistä, jotka ymmärsivät tekniikkaa ja salausyrityksiä vähiten.

Vaikka Vitalik on yrittänyt tuoda sijoittajien huomion perusasioihin, miksi pitäisi sijoittaa lohkoketjuihin eikä vain pudottaa rahaa uutissyötteen takia, on silti vaikea vakuuttaa monia ihmisiä, jotka vievät sinut pois paljon mediapommituksia ja investoida syihin, jotka eivät ehkä ole yhtä tehokkaita salauksen hinnoille pitkällä aikavälillä

Muuttavatko Vitalikin kaltaiset ponnistelut sijoittajien näkemyksiä vai hallitsevatko tiedotusvälineet edelleen roostia? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me