Bitcoinin hinta on nouseva, koska 5% sen markkina-arvosta on Tetherissä (USDT)

mainos Phemex

Jopa viisi prosenttia Bitcoinin markkina-arvosta on salauksen eniten aktivoidussa vakaa kolikossa, USDT.

Yhdysvaltain dollarin kiinnitys, USDT, on monia asioita.

Se on tunteen indikaattori, jota tarkkaillaan tarkasti, kun kryptovaluutta – ja erityisesti Bitcoin, huiput tai pohjat.

Kolikko on myös turvasatama. Yksinkertaisista syistä:

Tether on kaikkein likvidein, ja tämä syvyys tarkoittaa sitä, että useimmat kryptovaluutanvaihdot tukevat sitä. Lisäksi kolikkoa tukee monet protokollat.

Sidonta louhitaan useilla protokollilla

Yksi niistä on Ethereum. Aikaisemmin se oli Omni. Mutta yleinen monipuolistaminen on nouseva monesta näkökulmasta.

Ethereumin avulla USDT voidaan tallentaa ERC-20-tunnukseksi. Ja se on ollut massiivista Ethereumille, kun siitä tuli aktiivisinta, mikä paljasti kuinka aktiivinen se on kauppa- ja sijoituspiireissä.

Muu kuin Vitalikin projekti, USDT voidaan sekoittaa Tronissa, Algorandissa, Omnissa ja viimeksi Bitcoin Cashissa.

Itse asiassa muutama päivä sitten oli 4,1 miljoonaa USDT-rahaketta luotu Bitcoin Cash -tunnusjärjestelmässä. Nämä ovat ehkä ensimmäinen laatuaan ja toinen virstanpylväs Bitcoin Cashille.

Järjestelmä hiljattain puolittui ja siitä johtuva kaivostyöntekijöiden poisto on ollut tuhoisa verkon turvallisuuden kannalta.

5% Bitcoin Market Capista on USDT: ssä, tämä on nouseva

Uutinen siitä, että viisi prosenttia Bitcoinin markkina-arvosta on sidottu USDT: hen, on sekä nouseva että jännittävä tunnuksen tekijöille.

5% #BitcoinMarkkinakorkki on pysäköity USDT: ssä juuri nyt.

Kun otetaan huomioon, että 30% Bitcoinin tarjonnasta ei liiku, Tetherin 6,4 miljardin dollarin vaikutus on PALJON yli 5%.

USDT-korkki + 40% tänä vuonna, kun taas BTC on tasainen.

Mihin luulet kaiken merkityn roskakorin menevän?https://t.co/DiH2PPOT5f pic.twitter.com/pKKQbjKKrf

– Charles Edwards (@caprioleio) 14. huhtikuuta 2020

Tämä korostaa, kuinka ensimmäisen liikkeen etu on avainasemassa ja kuinka USDT: n roolia ei voida hioa viimeaikaisista skandaaleista huolimatta. USDT-tarkastuksesta ei ole ollut riippumatonta raporttia.

Viime vuonna paljastettiin, että USDT: tä ei tueta yksitellen USD: llä, vaan joukko muita likvidejä varoja, mukaan lukien kryptovaluutat. USDT, paljastettu havainto, on tuettu USD: lla 74%. Spoileri.

USDT: n rooli Bitcoinissa ja sen nouseva markkina-arvo paljastavat kuitenkin, että salausyhteisö ei välitä Tether Limitedin skandaalista. Tether Limited on USDT: n virallinen liikkeeseenlaskija, ja yritys on läheisessä yhteydessä Bitfinexiin, johtavaan kryptovaluutanvaihtoon.

Lehdistämisen aikana USDT: n markkina-arvo on 4 miljardia dollaria. Mutta koska arvioidaan, että 30 prosenttia Bitcoinin kokonaistarjonnasta on staattinen, USDT: n vaikutus hintoihin on suuri.

Tether USDT -markkina-arvoTether USDT -markkina-arvo

USDT, kuten aiemmin mainittiin, on kanava kryptovaluutta-kohtaukseen. Ja jos 5% markkina-arvosta varastoidaan Tetheriin, on luonnollista odottaa, että suurin osa näistä haltijoista kanavoi ansaitun rahamääränsä luotettavimpaan ja likvideimpään digitaaliseen omaisuuteen.

Bitcoin on todennäköinen ehdokas, mutta se tarkoittaa myös, että USDT voidaan muuntaa Ethereumiksi (ETH), Litecoiniksi (LTC) ja muiksi johtaviksi ja vakiintuneiksi blockchain-projekteiksi.

Tether (USDT) -vertailu kyseenalaistettu

Muutama tunti sitten Tether Treasury vei 120 miljoonaa USDT: tä.

Tether Treasury rahoittaa 120 miljoonaaTether Treasury rahoittaa 120 miljoonaa

Tämän otti kiinni Whale Alert, oma portaali, joka seuraa valaiden tapahtumia.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 120 000 000 #USDT (120188699 USD) lyöty Tether Treasury -rahastossa

Tx: https://t.co/YmAh723o5w

– Whale Alert (@whale_alert) 13. huhtikuuta 2020

Tätä määrää ei kuitenkaan käytetty käytettäväksi, vaan valtiovarainministeriön varastojen täydennykseen.

“PSA: 120 miljoonan USDt: n varastomäärä täydentää. Huomaa, että tämä on valtuutettu mutta ei liikkeeseen laskettu liiketoimi, mikä tarkoittaa, että tätä määrää käytetään varastona seuraavan kauden liikkeeseenlaskupyyntöihin. “

On kuitenkin kriitikkoja, jotka ovat huolissaan USDT: n mielivaltaisesta painatuksesta. Heidän mielestään jatkuva tulostus, riippumatta siitä, onko se lupa vai ei, on toinen syy pitää Bitcoin.

“Tässä vaiheessa Bitcoinin rajallisella tarjonnalla ei ole edes väliä, kun sinulla on yksikkö, joka voi tulostaa rahaa kuten GTA San Andreasissa huijauskoodeilla. Älä myy Bitcoiniasi tälle oletetulle vakaalle kolikolle … jos myyt, valitsit PAX, DAI ja USDC. “

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me