CryptoWild Review (2021) – Funktioner, fakta og bonusser

CryptoWild er et helt nyt Bitcoin casino grundlagt i 2017. Kasinoet har en hurtig og enkel platform, godt udvalg af 1000+ spil og hurtige indbetalinger og udbetalinger.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

Deltag nu

CryptoWild understøtter 6 kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash og Tether. For nylig tilføjede casinoet også bonusser for alle kryptokurver udover Bitcoins.Kundesupport er også tilgængelig 24/7 via live chat.

Den eksklusive første indbetalingsbonus - kun tilgængelig fra os: 200% op til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratis spins.

Den eksklusive første indbetalingsbonus – kun tilgængelig fra os: 200% op til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratis spins.

1. CryptoWild anmeldelse

CryptoWild er et helt nyt Bitcoin casino, der blev grundlagt i 2017. Kasinoet har en hurtig og enkel platform, godt udvalg af 1000+ spil fra 12 forskellige kasinospiludbydere og hurtige indbetalinger og udbetalinger. Venlig kundesupport er også tilgængelig 24/7 via live chat.

I begyndelsen af ​​dette casinos liv accepterede CryptoWild kun Bitcoins. For nylig tilføjede casinoet også Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dogecoin og Tether. For at ændre den aktive kryptokurrency skal du bare gå til din konto, klikke på balance og aktivere disse ekstra altcoins.

I slutningen af ​​2018 aktiverede casinoet også bonusser til alle kryptovalutaer: Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash og også Tether.


Valget af lobby og spil er informativt, og du kan sortere spilene ved at søge. Men søgningen kunne fungere lidt bedre. Nu giver den kun en tekstliste baseret på dit nøgleord og sorterer ikke spillet under søgefeltet.

Spilkategorierne inkluderer jackpotspil, slots, roulette, live bordspil med en live dealer, kortspil, pokerspil, de mest populære spil og lotterispil.

Her er et udvalg af nogle af Bitcoin-spil i CryptoWild Casino.

Her er et udvalg af nogle af Bitcoin-spil i CryptoWild Casino.

CryptoWild understøtter fire sprogvalg: engelsk, tysk og russisk.

Der er også eksklusive ugentlige cashback-bonusser til VIP Club-medlemmer.

Hurtige fakta om CryptoWild

Internet side: https://www.cryptowild.com

Etableret: November 2017

Casino licens: Curacao

Begrænsede lande: USA, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Holland, Israel og Sverige

Sociale mediekonti: FacebookTwitter

Casino i kryptovaluta-fora: BitcoinTalk.org

Kryptovalutaer: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT)

Understøttede regulære valutaer: Nej, kun kryptokurver

Casinospil: 1000+ casinospil

Casino-softwareleverandører: Amatic, Belatra, Booming Games, Betsoft Gaming, Endorphina, Ezugi, GameArt, Habanero, MrSlotty, Pragmatic Play, Spinomenal og BGAMING

Provably fair spil: Der er 43+ påviseligt fair spil (se linket “beviseligt fair” fra Sidefod til CryptoWild og tryk derefter på Play Provably fair games now-knappen)

Sprog: Engelsk, tysk, russisk

Mobil Casino: Ja

Kontaktoplysninger og support: 24/7 live chat, E-mail: [email protected] eller webformular

VIP-program

CryptoWild har en VIP-klub med cashback-fordele og eksklusive VIP-bonusser. Her er de vigtigste detaljer. Du skal indsamle CP’er (comp point) for at stige op i VIP-niveauerne.

  • Hver 50 mBTC satses svarer til 1 comp point på slots.
  • Hver 100 mBTC satses svarer til 1 comp point på progressive (jackpot) slots.
  • Hver 300 mBTC satses svarer til 1 comp point på blackJack, poker og andre bordspil.

VIP-programniveauer forklaret

  • Sølvniveau har brug for 100 CP’er, og det giver dig:
  • 25% søndag cashback
  • 30 Wild Onsdag gratis spins
  • 50% TGIF-bonus (gudskelov, det er fredag).
  • Guldniveau har brug for 750 CP’er, og det giver dig:
    • 30% søndag cashback
    • 40 Wild onsdag gratis spins
    • 50% TGIF-bonus (gudskelov, det er fredag).
    • Platinum-niveau har brug for mere end 5000 CP’er, og det giver dig:
      • 35% søndags cashback
      • 50 Wild Wednesday gratis spins
      • 50% TGIF-bonus (gudskelov, det er fredag).
      • Cashback-bonusser er ugentlige, og der er også nogle eksklusive VIP-bonusser at samle på.

        Cherry Fiesta Bitcoin spillemaskine i CryptoWild.

        Cherry Fiesta Bitcoin spillemaskine i CryptoWild.

        2. Bonusser

        CryptoWild giver dig ganske gode indbetalingsbonusser i Bitcoins og nu også i Ethereum, Litecoins, Dogecoins, Bitcoin Cash og Tether. CryptoWild-bonusser blev opgraderet i september 2018, og nu er de meget gode … Jeg kunne kalde dem endda fremragende!

        Også bonussiden er nu meget mere informativ. Du kan nemt se de forskellige bonusser, og også vilkår og betingelser for bonus vises på samme side. Meget godt! Dette er ikke tilfældet i alle kasinoer, nogle gange er du nødt til at jage efter bonusbetingelserne i nogen tid.

        Vi tilbyder dig den eksklusive første indbetalingsbonus til CryptoWild. Du får 200% første indbetalingsbonus i stedet for den almindelige 150% bonus. Gå bare til kasinoet gennem linkene på denne CryptoWild-anmeldelse for at få bonusen!

        CryptoWild-indbetalingsbonuser

        • Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins (eksklusiv bonus).
        • Anden indbetalingsbonus er 50% op til 1 BTC.
        • Tredje indbetalingsbonus er 50% op til 1 BTC.
        • Fjerde indbetalingsbonus er 50% op til 1 BTC.
        • I alt er alle indbetalingsbonusser 4 BTC + 150 gratis spins.
        • Ingen indbetalingsbonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE

        Gør krav på bonus

        Omsætningskrav: 60x (1. indbetaling), 50x (2. – 4.) og 40x (gratis spins)

        Bonusser i Altcoins (ETH, LTC, DOGE, BCH)

        • Første indbetalingsbonus er 200% op til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT + 150 gratis spins (Eksklusiv bonus).
        • Anden indbetalingsbonus er 50% op til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • Tredje indbetalingsbonus er 50% op til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • Fjerde indbetalingsbonus er 50% op til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • I alt er alle indbetalingsbonusser 40 ETH / 200 LTC / 8.000 k DOGE / 40 BCH / 16.000 USDT + 75 gratis spins.

        Samling af den nye CryptoWild velkomstpakke opdateret i september 2018.

        Samling af den nye CryptoWild velkomstpakke opdateret i september 2018.

        Wild Cashback-bonus

        Wild Cashback-bonus gives hver søndag. Du får op til 35% cashback bonus.

        TGIF-bonus på fredage (Gudskelov er det fredag)

        Få noget sjov i weekenden med CryptoWild TGIF Bonus! Hver fredag ​​kan du få en 50% genindlæsningsbonus på din første indbetaling på dagen.

        Wild Wednesday Spin Day

        Du får op til 50 gratis spins hver onsdag afhængigt af dit VIP-niveau. Dette kaldes Wild Spins!

        3. Bonuskoder

        Ingen bonuskoder er nødvendige for at få indbetalingsbonusen. Klik bare på et hvilket som helst link på denne side for at få bonusser.

        Brug bonuskoden til de 20 gratis spins uden depositum 20GRATIS.

        4. Gratis spins

        Fra september 2019 tilbyder CryptoWild et eksklusivt gratis depositum uden depositum.

        20 gratis spins uden depositum til CryptoWild ved hjælp af bonuskoden 20GRATIS.

        Gør krav på bonus

        Indsatsen for de 20 gratis spins er 40 gange. Læs mere specifikke bonusbetingelser her.

        5. Casinospil

        CryptoWild Bitcoin Casino bringer dig omkring 1000+ casinospil fra 12 casinoudbydere. Her er nogle eksempler på casinospil.

        Mega Gems plads og perle tema slot spil i CryptoWild.

        Mega Gems plads og perle tema slot spil i CryptoWild.

        CryptoWild har et stort udvalg af normale slot, roulette, kortspil og pokerspil. Også live blackjack og andre live bordspil er tilgængelige.

        Atlantis World Bitcoin spillemaskine fra GameArt.

        Atlantis World Bitcoin spillemaskine fra GameArt.

        CryptoWild-spilvalg

        Dette er CryptoWild casino-spilvalget i en nøddeskal. Afslutningsvis tilbyder casinoet mere end 1000 forskellige spiltitler, som kan variere afhængigt af det land, du spiller fra.

        • 20 Jackpot slot spil
        • 899 spilleautomater i alt
        • 10 blackjack-spil inklusive amerikansk blackjack og europæisk blackjack
        • 4 roulette spil
        • 4 Baccarat-spil
        • 10 bordspelspil
        • 67 Video poker spil
        • 1 Keno-spil
        • Samlet antal spil over 1000 titler

        Live kasinospil

        Live casinoet leveres for det meste af Ezugi. Bordspilene der inkluderer forskellige typer roulette, blackjack og baccarat-spil. CryptoWild live spilvalg er som følger:

        • 3 Live blackjack-borde
        • 4 Live rouletteborde
        • 1 Live baccarat bord

        Wild 7 Fruits spillemaskine fra kasinospiludbyder MrSlotty.

        Wild 7 Fruits spillemaskine fra kasinospiludbyder MrSlotty.

        6. Begrænsede lande

        Dette er hovedpunkterne i CryptoWild casino vilkår og betingelser. Læs de fulde vilkår fra casinoets websted.

        • Brugere fra følgende lande har ikke lov til at indbetale og spille spil med rigtige penge: USA og dets territorier, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Holland, Israel og Sverige
        • Kasinoet accepterer kun spillere fra de lande og geografiske regioner, hvor onlinespil er tilladt ved lov
        • Kasinoet kan ikke garantere en vellykket behandling af udbetalinger eller refusioner i tilfælde af, at spilleren overtræder denne politik med begrænsede lande

        7. Vilkår og betingelser

        Her er de vigtigste udtrædelses- og bonusbetingelser og omsetningskrav. Læs de fulde vilkår fra CryptoWild-websted.

        Tilbagetrækningsbetingelser

        • Der er ingen krav til indsats for tilbagetrækning inden udbetaling
        • Hvis du anmodede om en tilbagetrækning, men summen af ​​væddemål, der er foretaget siden sidste indbetaling, er mindre end tre (3) gange størrelsen på dette indskud, forbeholder casinoet sig retten til at opkræve omkostningerne ved transaktionsbehandling for indbetaling og udbetalinger.
        • Kasinoet forbeholder sig retten til at kontrollere din identitet inden behandling af udbetalinger og til at holde udbetalinger i den tid, der kræves til at kontrollere din identitet

        Indbetal bonusvilkår og indsats

        • Første indbetalingsbonus skal satses 60 gange
        • Alle andre indbetalingsbonusser (anden, tredje, fjerde) skal satses 50 gange
        • Spilleautomater tæller for at satse 100%, og væddemål på Blackjack, Craps, Poker og Terninger tæller 5%, indsatser på Roulette og Baccarat tæller ikke
        • Maksimal indsats er 0,001 BTC, 0,06 LTC, 0,01 ETH / BCH og 1.000 DOGE
        • Maksimum bonusbeløb pr. Valuta: 1 BTC, 10 ETH / BCH, 50 LTC og 2.000.000 DOGE
        • Varighed: 1 måned

        150 vilkår for gratis spins og indsatser

        • 150 gratis spins gives i 50 gratis spins-intervaller i 3 på hinanden følgende dage
        • Minimumsindbetaling for at få gratis spins: 0,005 BTC, 0,05 ETH / BCH, 0,25 LTC og 1.000 DOGE
        • Indsatsmultiplikator: 40x
        • Omsætningskrav: 23 timer
        • Varighed: 1 dag
        • Aktivering: 1 dag
        • Maksimal gevinst fra gratis spins bonus 0,01 BTC, 0,1 ETH / BCH, 0,5 LTC og 20.000 DOGE

        20 gratis spins uden depositum – Vilkår og indsatser

        • Du får 20 gratis spins uden indbetaling ved hjælp af bonuskoden 20FREE.
        • Omsætningskravet for at trække de mulige gevinster er 40 gange.
        • Maksimal udbetaling er 0,001 BTC, 0,01 BCH, 0,01 ETH, 0,05 LTC og 2000 DOGE.
        • Spil tilladt: Cherry Fiesta, Brave King og Slotomon Go.
        • Begrænsede lande til gratis spins er: Afghanistan, Albanien, Algeriet, Angola, Australien, Hviderusland, Cambodja, Canada, Tjekkiet, Ecuador, Estland, Finland, Guyana, Hongkong, Indonesien, Iran, Irak, Israel, Korea, Kuwait, Lao, Letland, Mexico, Myanmar, Namibia, Holland, Nicaragua, Norge, Pakistan, Panama, Papua Ny Guinea, Filippinerne, Polen, Rumænien, Den Russiske Føderation, Serbien, Singapore, Sydafrika, Spanien, Sudan, Syrien , Taiwan, Tyrkiet, Uganda, Ukraine, Storbritannien, USA, Yemen og Zimbabwe.

        8. Konklusion

        CryptoWild er et helt nyt Bitcoin casino grundlagt i 2017. Kasinoet er konstrueret ret let og lobbyen fungerer usædvanligt hurtigt.

        Bonusserne blev opgraderet i september 2018. Nu kan du have bonusser til alle kryptokurver, og der er også et bredt udvalg af ekstra kampagner som cashback-bonusser og onsdag gratis spins.

        Den eksklusive første indbetalingsbonus - kun tilgængelig fra os: 200% op til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratis spins.

        Den eksklusive første indbetalingsbonus – kun tilgængelig fra os: 200% op til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratis spins.

        CryptoWild har et godt udvalg af 1000+ spil med også live spil at vælge imellem. Kasinoet understøtter 5 kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin og Bitcoin Cash. For nylig tilføjede casinoet også bonusser til disse altcoins udover Bitcoins. Indsatsgrænserne i bonusser er ret høje.

        Som konklusion er CryptoWild et meget godt kryptokurrency casino, der tilbyder noget for alle.

        Deltag nu

        9. Brugeranmeldelser

        Her er oversigten over brugerbedømmelser af CryptoWild casino:

        Hvilken slags oplevelser har du med CryptoWild? Del venligst dine tanker nedenfor. Eller hvis du vil, skal du gå her for at se flere Bitcoin casino anmeldelser.

        Mike Owergreen Administrator
        Sorry! The Author has not filled his profile.
        follow me
        Like this post? Please share to your friends:
        Adblock
        detector
        map