Coinbase forbereder sig på at tage på Wall Street? Nu lancerer nye produkter og support fra GBP

Efter at have annonceret en ny kryptolisteproces er Coinbase kommet med tre nye produkter og afsluttet implementeringen af ​​GBP for yderligere at hjælpe sine brugere. Den største amerikanske børs ekspanderer hurtigt og bliver “Google of Crypto”, da Wall Street-giganter begynder at komme ind på kryptomarkedet.

Coinbase-udvidelse: Nye produkter lanceret

Den største kryptobørs i USA er nu klar til at gøre det let for sine kunder at forstå og købe kryptovalutaer. Efter introduktion af produkter som Coinbase Prime, Coinbase Custody blandt andre for de institutionelle investorer, forventer San Francisco-baserede børser nu, at “millioner af mennesker vil foretage deres første køb af kryptokurrency i de kommende år.” Og Coinbase fortsætter for at lette denne oplevelse for de millioner.

Disse opdateringer inkluderer tre produkter, nemlig. Coinbase-pakke, informationssidesider og Coinbase Learn.

Coinbase Bundle rulles ud i dag og “vil være tilgængelig for kunder i USA og Europa i de kommende uger.” Det starter fra $ 25 og giver en mulighed for at købe et bundt på 5 kryptovalutaer, der kan sælges, sendes eller modtages individuelt.

Bundter er en ny måde at købe krypto på Coinbase på. Du bestemmer, hvor meget du skal bruge. Vi leverer en markedsvægtet fordeling af aktiver i dine tegnebøger. https://t.co/lfwwO8rcO1 pic.twitter.com/zhW2Tiw3rO

– Coinbase (@coinbase) 28. september 2018

Man kan også lære om 50 af de bedste kryptovalutaer, selv dem der ikke er opført på Coinbase på siden Information Asset. Tilsyneladende vil Coinbase “være sikker på, at alle lærer at tænke ud over” Bitcoin “, når de bygger deres kryptokurrencyportefølje.”

Det tredje produkt, Coinbase Learn, er at uddanne folk, der er nye i kryptoverdenen. Det er et nyt afsnit på hjemmesiden, der besvarer de grundlæggende spørgsmål.

For folk, der er helt nye med krypto, oprettede vi Coinbase Learn, en dedikeret portal, der hjælper dem med at finde svar på nogle af deres grundlæggende kryptospørgsmål, som på https://t.co/XMdm1ejoKZ.

– Coinbase (@coinbase) 27. september 2018

Læs også: Coinbases nye noteringspolitik kan åbne døren til XRP

Coinbase styler sig til at blive “Google of Crypto”

I mellemtiden rapporterer Coinbase, “Alle britiske kunder har nu adgang til GBP-betalinger og nye GBP-handelspar på Coinbase Pro / Prime.”

Fra i dag har alle britiske kunder nu muligheden for at indbetale og hæve GBP på Coinbase, Coinbase Pro og Coinbase Prime. Hvis du er kunde i Storbritannien og ikke ser din GBP-tegnebog, skal du kontrollere dine kontoindstillinger og sikre dig, at dit land er indstillet til Storbritannien. https://t.co/FrwTQARgPf

– Coinbase (@coinbase) 28. september 2018

Det uddyber,

“Indenlandske GBP-betalinger tager i de fleste tilfælde mindre end 30 minutter at overføre ind og ud af din konto. Du vil ikke kun drage fordel af øget hastighed, men også reducerede omkostninger. Ved ikke længere at skulle konvertere midler fra britisk pund til euro og omvendt undgår du valutakurser og ekstra gebyrer for transaktioner i udenlandsk valuta. “

For nylig meddelte Coinbase en ny proces for at liste aktiver, der har kryptosamfundet begejstret. Fra nu af er kun 5 kryptoer nemlig. Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) understøttes på platformen.

Med dette skift i processen kan vores kunder forvente, at vi opregner de fleste højkvalitetsaktiver over tid. Hvis du har udviklet et nyt digitalt aktiv, og det har bestået en uafhængig juridisk og sikkerhedsmæssig gennemgang, skal du ansøge om at angive dit aktiv på Coinbase i dag: https://t.co/sIXzqXAuiu pic.twitter.com/YoTDkWtt3E

– Coinbase (@coinbase) 25. september 2018

Imidlertid med den følgende meddelelse “annoncerer vi en ny proces, der giver os mulighed for hurtigt at liste de fleste digitale aktiver, der er i overensstemmelse med den lokale lovgivning, ved at tilfredsstille noteringsanmodninger på en jurisdiktion-for-jurisdiktion måde”, har det hævet håbet og forventningen om at se mange flere kryptokurver på denne platform.

Med Wall Street-giganter, der også gør vej ind i krypto, udvikler Coinbase sig hurtigt som “Google of crypto” og beviser sin mettle.

Et af de første milliarder dollarselskab fra bitcoin-boom, sagde Fortune i sin fremhævede artikel om Coinbase,

“Coinbase blev den første amerikanske kryptokurrencystart, der tjente en” enhjørning “-værdiansættelse på $ 1 mia. Fra investorer og den første til at indbringe 1 mia. $ I årlig omsætning.”

Når det kommer til sin kundebase, er den vokset fem gange fra to år til omkring 25 millioner. Med Coinbase CEO Brain Armstrongs “Jeg vil virkelig se, at krypto bruges af en milliard mennesker i de næste fem år”, kan det forventes, at Coinbase planlægger at gå langt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me