CME Futures-kontrakter udløber i morgen, vil Bitcoin-prisen falde yderligere?

reklame Phemex

Nylige fund afslører det futureskontrakter på CME har haft en stærk virkning på prisen på bitcoin det meste af tiden. Ifølge en rapport fra Arcane Research fandt bitcoin- og kryptokurrencyanalytikere ud af, at bitcoin faldt omkring 2,27% i pris i gennemsnit foran CMEs månedlige afregninger.

Bitcoin-prisen manipuleres forud for månedlig futuresafregning

Analytikere hos Arcane Research har grunde til at tro, at bitcoins gentagne prisfald forud for den månedlige futuresafvikling i CME ikke kun kan være en tilfældighed. Forklaring af den mulige situation skrev Arcanes Bendik Norheim Schei,

“Statistisk set er det meget usandsynligt, at prisen falder før CME-afviklingen skulle være forårsaget af simpel tilfældighed,”

”Tallene understøtter således en hypotese om, at bitcoin-prisen manipuleres inden CME-afviklingen. Imidlertid siger tallene ikke noget om bevidst manipulation eller for eksempel kun et resultat af investorers strategi om afdækning … ”

Schei siger også, at det faktum, at CMEs bitcoin-futures afvikles kontant og ikke i bitcoin, gør dette marked rig på spekulation

”Disse futureskontrakter er optimale til manipulation. De afregnes i dollars og ikke i bitcoin. Prisen for afregningen bestemmes af bitcoin-prisen i det underliggende marked. Således er det aldrig faktisk bitcoin, der skifter hænder, og det er bare et overliggende marked, der handles i dollars. ”

Hvordan manipuleres Bitcoin-pris?

Selvom resultaterne af forskningen ikke helt afslører de mekanismer, der er involveret i den mistænkte prismanipulation, gør det faktum, at CME afvikler sine månedlige futureskontrakter i USD, det muligt for spekulanter og handlende at satse mod prisen på bitcoin. Månedligt mod afviklingsperioden mistænkes det, at handlende prøver at spille systemet ved at kortslutte bitcoin.

Nylige forekomster af påstået prismanipulation

I det sidste år, 2 år, fra januar 2018 til august 2019, viser analysen, at bitcoin-prisen havde registreret en nedadgående tendens forud for CME-futureskontrakter i 15 ud af de 20 undersøgte måneder. Ifølge analysen steg bitcoin-prisen kun 5 måneder (2018-2019: apr, september, december, mar., Juli) forud for en sådan afviklingsperiode. I de resterende måneder var bitcoin faldet med et gennemsnit på 2%.

Bitcoin-pris mod månedlige CME-futureskontrakterBitcoin-pris mod månedlige CME-futureskontrakter

Også analytikere overvejer situationen. I eToros Daily Market Updates-nyhedsbrev siger senioranalytiker Mati Greenspan, at da mængderne på disse kontrakter har været særligt høje i denne uge – 142.340 BTC fra mandag, kunne Bitcoin-prisen opleve høj volatilitet i slutningen af ​​måneden.

Crypto Welson, i sit tweet tidligere i dag bemærkede, at bitcoin var sprunget tilbage hver gang det dyppede på grund af CME futures-afvikling. Han foreslog også, at Bitcoin-prisen var på vej til en trendomgang efter udløbet af CMEs futureskontrakter på fredag.

Siden marts 2019, #Bitcoin CME Futures er udløbet i slutningen af ​​månederne.

Hver gang inden udløbet er BTC dyppet. Mens efter futures udløb, havde BTC en vending!

CME Futures udløber i morgen, hvilket betyder, at en retningsændring snart kan ske! #Oktober pic.twitter.com/IYzWt8EH6q

– Crypto Welson? (@CryptoWelson) 26. september 2019

Hvad er anderledes med Bakks Bitcoin Futures?

Mange markedsovervågere håber, at Bakks fysisk-afviklede bitcoin-futureskontrakter vil aflede investorer fra at lægge penge i kontantafviklede kontrakter, hvilket reducerer omfanget af prismanipulation. Yderligere er Mati Greenspan af den opfattelse, at det nylige prisfald skyldtes “introduktionen af ​​den unikke prisopdagelse, der kun følger med at have en lovgivningsmæssig mulighed for at handle bitcoin direkte for amerikanske dollars”. CME, selvom det var en reguleret børs, havde kun delvist været i stand til at løse problemet med prisopdagelse, fordi dets kontrakter blev afviklet kontant. Han foreslog også, at uregulerede børser kan have holdt Bakkt’s pris oppustet og ustabil.

Bakkt startede dog ret langsomt, og udviklingen med hensyn til bitcoin-handelsvolumen inden for de sidste par dage har ikke været imponerende. Derfor er det stadig at se, om vedtagelsen af ​​Bakkt vil hjælpe med at minimere denne påståede prismanipulation forbundet med CMEs bitcoin futures.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me