BTC, ETH, XRP Prisanalyse for ugen 25. juni til 1. juli – en blandet uge med gode langsigtede positive

reklame Phemex

Denne uge kom som en lettelse for mange kryptoinvestorer og entusiaster med nogle gode langsigtede udviklinger. Ikke meget af det positive for prisen på større kryptokurver, men bestemt en skov med at købe i slutningen af ​​ugen, der købte Bitcoin tilbage over det vigtige modstandsniveau på USD 6000. Kryptomarkedet har tilføjet over 26 milliarder dollars de sidste 2 dage på vej til i weekenden steg de største aktiver inklusive bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash med to cifre.

Med spurt i mængder og tilstrømning af USD til kryptoer har mange over-entusiastiske analytikere og understøttelser allerede talt om, at kryptomarkedsføring er i gang med en kortsigtet tyrefase, men det er stadig for tidligt at forudsige. Denne sidste uge og et par uger fremover vil være mere af en lakmusprøve for større kryptokurver at være over deres modstandsniveau end eksponentielt at vokse. Fra virksomhedsfronten er den største nyhed, der blev fanget i denne uge, at Facebook vender sin reklamepolitik for kryptokurver.

Kilde Coin360.io, adgang kl. 11.11 den 1. juli

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, lederen af ​​pakken, så en klar kamp mellem tyre og bjørne. Da bjørnen hamrede i første halvdel af ugen, kom tyren tilbage bankende i slutningen med ugen, der sluttede med en gevinst på 5,65%. Markeringskapitalen lå på USD 106 mia. Priserne ramte højdepunktet på USD 6465,51 og det laveste punkt på USD 5835,78 i løbet af ugen, hvilket viser en klar kamp omkring modstandsniveauerne på USD 6000. De udvekslinger, der var mere aktive, i mængder, med BTC på tværs af forskellige par i denne uge var Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) og ZB.com (4,38%). En interessant kendsgerning med hensyn til volumenhåndtering af børsen synes det mest handlede par at være BTC / USDT et interessant par med hensyn til den mest ustabile krypto parret med den stabile møntbinding.

Et par stemmer, der blev bemærket, talte om Bitcoin. Tyler Winklevoss sammenlignede Bitcoin med Digital Gold. Ron Paul, et tidligere medlem af den amerikanske kongres og en fremtrædende rådgiver for Mises Institute, blev citeret for at sige Bitcoin, guldbakket valuta kan eksistere sammen i det frie samfund. Allianz ‘cheføkonomiske rådgiver, Mohamed El-Erian, sagde, at Bitcoin ville være i et købsområde, hvis det ville falde 5000 USD.

Læs også: Kryptovalutaprisanalyse for ugen 18. juni til 24. juni – Nedadgående spiraler fortsætter som reglerne hærder

Ethereum [ETH]

Ethereum, den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, har også formået at afvise støtten på samme måde som Bitcoin og andre kryptoer. Det havde været i meget lavt rødt, selvom efter at have set en masse grønne toppe som ugen sluttede. Som vi rapporterer, var ETH lige under 0,96% efter at have set nogle højder, som også var på grund af koldt at blive bemærket. Etherpriserne på toppen var denne uge på USD 461,21 og lå på et lavt niveau på USD 419,68, hvilket igen viste et bredt sortiment, som tyre og bjørne kæmpede for. De udvekslinger, der var mere aktive i volumener med ETH på tværs af forskellige par i denne uge, var CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) og Finance (3,69%). ETH / USDT-par, der genererer de maksimale volumener

Nogle nyheder i denne uge omkring Ethereum var En krypto-hedgefond, beliggende i Austin, kaldet Multicoin Capital og understøttet af Chris Dixon, Andreessen Horowitz var meget positiv på Ethereums fremtid og faldt ned på Ripple og Litecoin. Sydafrikas Centralbank har afsluttet et multi-bank-projekt for at teste bank-til-bank-betalingsoverførsler ved hjælp af den Ethereum-baserede platform, Quorum under “Project Khokha.” Basketballhold Sacramento Kings har også besluttet at udvinde Ethereum til Fund Tech Education Education Stipendier.

Ripple [XRP]

XRP fulgte også trenden med andre mønter, der bryder den faldende trendlinje. Det understøttede momentum, selvom det også så salgstryk på højere niveauer, da bjørne begyndte at angribe og lukkede ugen i rødt med et fald på 3,47%. XRP-priserne på toppen var denne uge på USD 0,491110 og var på et lavt niveau på 0,427302 USD. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) og Bithumb (8,88%). XRP / USDT-par genererede de maksimale volumener efterfulgt af XRP-par med japansk JPY og koreansk KRW.

XRP samlede nyheder, der omfattede SBI Holdings formand, der sagde Ripple (XRP) er den næste globale standard for kryptovaluta og penge. Ripple fandt også en ny partner i det indiske banksystem i form af Kotak Mahindra Bank, som gør det muligt for Kotak at udnytte xCurrent for at give mulighed for hurtigere og mere effektive pengeoverførsler.

The Other Movers and Shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang 1. juli kl. 23.30 IST) var

Flyttere

  • SelfKey- Viser en stigning på 396,03%
  • SalPay – viser en stigning på 170,11%
  • Whalecoin – Viser en stigning på 132,34%

Shakers

  • Peepcoin- Viser et fald på 92,95%
  • Zippie – Viser et fald på 45,59%
  • Token Desk – Viser et fald på 45,57%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me