Bitcoin og Crypto-begivenheder Indien savnet under forbuddet – her er et højdepunkt

reklame Phemex

Crypto-community ikke kun i Indien, men også over hele verden glæder sig over den indiske Apex Courts beslutning om at tillade banktjenester til kryptokurrencyvirksomheder.

Som rapporteret om CoinGape i 2018 kom meddelelsen om forbuddet den 5. april 2018 som en choker for hele branchen. Forbudet var en vilkårlig beslutning truffet af Centralbanken, og som bekræftet af Højesteret i går, forfatningsstridig.

rbi cirkulært krypto-forbudRBI Circular, der annoncerede forbuddet mod banktjenester til VC-firmaer

Det har været en lang kamp ledet af Internet and Mobile Association of India (IMAI); støttet ikke kun af børsejere og investorer, men også parlamentsmedlemmer i parlamentet.

20 måneder er en lang periode på markederne for Bitcoin og kryptokurrency. Meget har ændret sig siden da. Set bagefter undgik prisniveauet sandsynligvis tabene på altcoin-markederne. Imidlertid savnede virksomhederne i landet også de fremskridt, der er gjort i denne fase.

Vægtmeddelelse og fiasko

Facebook sammen med 27 førende FinTech-firmaer, herunder MasterCard, PayPal, Uber, Vodafone, eBay osv., Annoncerede planer om at bruge en ‘kurv med FIAT-valuta’ – Vægt til virtuelle betalinger.

Det var en af ​​de førende faktorer i kryptotyren i starten af ​​2019, efter at Facebook meddelte i juni 2019.

Den sociale mediegigant forsøgte at dominere betalingsindustrien ved hjælp af en ‘stablecoin.’ Vægtens design var at skabe et nyt aktiv ved at tilføje flere FIAT-valutaer (USD, EUR, JPY) i blandingen for at give det stabilitet.

Planerne mødte imidlertid meget modstand fra regeringer over hele verden. Faceooks grundlægger Mark Zukerberg og David Marcus, formelt sammen med PayPal og lederen af ​​Libra Association, blev endda indkaldt til det amerikanske senathus for at orientere dem om planerne.

Til sidst undgik regeringerne i USA, Europa, Japan og så videre projektet med den begrundelse, at monetær magt skal være hos centralbankerne, ikke private virksomheder, især Facebook.

Institutionel vækst

Det positive, som indianere sandsynligvis savnede, var de institutionelle ændringer omkring Bitcoin. Væksten på derivatmarkedet og institutionelle depotmarkeder i denne periode har været en positiv kraft at regne med.

Den efterlængte Bakkt, en reguleret børs, der leverer fysisk levering af Bitcoin, opstod endelig også. LedgerX, TD Ameritrade, ErisX, Coinshares var nogle af de andre regulerede virksomheder, der vedtog Bitcoin og et par andre kryptovalutaer.

Førende forældreplatforme som Gemini og Coinbase Custody sammen med Fidelity opnåede licenser og tilladelse fra tilsynsmyndigheder i Europa og USA. Især fra New York State Department of Financial Services (NYDFS), den strengeste af dem alle.

Tillidsfonde ledet af Greyscale og VanEck bragte markederne et skridt tættere på en ETF. Imidlertid afventer der stadig en godkendelse heraf fra SEC.

Svindel

Ikke desto mindre er Bitcoin og kryptokurrencymarkeder også fyldt med svindel og udvekslingshacks. På grund af den forholdsvis lille markedsværdi har de dårlige spillere betydelig indflydelse på markedet. Under forbuddet mistede markederne over 5 milliarder dollars i hacks, svindel og andre uheldige begivenheder.

Ifølge en forskningsrapport faldt kun i 1. kvartal af 2019 kryptokurver til en værdi af 1,2 mia. Dollars i svindel. Det begyndte med åbenbaringen af ​​de Bitcoins, der var mistet i QuadrigaCX, efter dets mistænkelige død.

I Indien selv førte en kriminel ring, der gik forfærdeligt galt, tilsyneladende til et tab på 6000 BTC for evigt. Senere i Q2 og Q3 2019 dominerede PlusToken-fidusen på omkring $ 3 mia. Desuden prishandlingen på markederne.

For nylig var Fcoin-fidusen fra dets grundlæggere den mest åbenlyse, der fangede samfundets opmærksomhed.

Prissammenligning

Ikke desto mindre har prisen ikke ændret sig meget med hensyn til Bitcoin, selvom w.r.t. pris følelser – masser.

Prisklassen fra meddelelsestidspunktet til det faktiske forbud, da de indiske kryptovirksomheder i det væsentlige blev bedt om at lukke butik, svarer til prisintervallet i dag. Høj og lav i denne periode var på $ 10.000 og $ 5.800.

ugentligt btcusd-diagramUgentligt BTC / USD-diagram på Coinbase (TradingView)

Efter indførelsen af ​​forbuddet undgik / forhandlerne dog bjørnemarkedet i 2018, hvor priserne faldt til lave på $ 3.150.

Desuden steg den i 2. kvartal 2019 eksponentielt igen og nåede til højder omkring $ 14.000. Korrektionens lave værdi fra parabolen var på $ 6500 i november 2019. Den har været i en stigende tendens siden da.

For nylig har prisen på Bitcoin været i området $ 8500- $ 9.500 teststøtte og modstand for en opadgående tendens inden halvering. Bitcoin Halving er den næste store begivenhed, som er en stærk grundlæggende faktor for markedet i øjeblikket. 

Desuden har altcoins mistet en masse værdi siden da. For eksempel. Ethereum og XRP er mere end 70% lavere end højdepunkterne i perioden. Investering i altcoins kan være meget rentabelt. Imidlertid er den tilknyttede risiko stadig høj til forholdsvis lavere priser.

Sidst men bemærk mindst, at Bitcoin har fået betydning som et ikke-korreleret aktiv i sikker havn. Mens juryen stadig er ude af det, har prishandlingen i Bitcoin under globale begivenheder som handelskrig mellem USA og Kina, protester fra Hongkong, konflikt mellem USA og Iran og nu Coronavirus været bemærkelsesværdig..

Hvordan tror du, at de 1,2 milliarder borgere i Indien kan bringe en ændring til kryptomarkeder? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me