Sådan køber du Bitcoin

Da Bitcoin først blev lanceret i 2008, forestillede sig få virkelig de højder, som mønten ville nå. I dag er Bitcoin guldstandarden for kryptokurrency. Mens prisen kan svinge vildt, har valutaen stadig potentialet for monumentale gevinster.

Selvfølgelig skal du eje Bitcoin for at drage fordel af disse gevinster. Hvis du er klar til at hoppe ombord på Bitcoin-toget, er du kommet til det rigtige sted. Vi lærer dig alt hvad du behøver at vide om, hvordan du køber bitcoin, samt opbevaringsmuligheder for både langtids- og kortvarige indehavere.

Hvordan køber du Bitcoin?

Processen med at købe Bitcoin har udviklet sig gennem årene. I de første år af mønten var den eneste måde at erhverve den på at købe den direkte fra andre Bitcoin-brugere eller at mine efter den. Da populariteten af ​​Bitcoin voksede, begyndte andre muligheder for at købe mønten at dukke op.

Køb af Bitcoin-illustration

I dag er der flere legitime måder at købe Bitcoin uden at bruge dyre minedrift. I dag vil vi gå over, hvordan man køber Bitcoin, sammen med at tilbyde nogle alternative metoder til at erhverve det.

Køb af Bitcoin: Trin for trin

Mange mennesker undgår at komme ind i Bitcoin, fordi de tror, ​​at processen vil være kompliceret. Virkeligheden er, at det er lettere end nogensinde at købe og sælge Bitcoin. I dag giver vi dig en simpel firetrins proces til køb af Bitcoin. Vi leder dig gennem alt fra opsætning af din Bitcoin-tegnebog til dit første køb.

Trin 1: Valg af en Bitcoin Wallet

En Bitcoin-tegnebog ligner en fysisk tegnebog, men med ekstra funktioner. En tegnebog bruges til at gemme din digitale valuta, men den kan også bruges til at sende og modtage Bitcoin.

Der er flere versioner af Bitcoin-tegnebøger til rådighed, og i dette afsnit nedbryder vi de mest almindelige tegnebøger, der er tilgængelige.

Papir tegnebøger

Dette er den enkleste form for en Bitcoin-tegnebog. Det er blot et stykke papir med både din Bitcoin-adresse og dine private nøgler udskrevet. Disse tegnebøger er generelt udskrevet som QR-koder, så de let kan scannes i en digital tegnebog.

Papir tegnebøger kaldes køleopbevaring, fordi de ikke har fysisk forbindelse til internettet. Hvis du planlægger at HODL din Bitcoin i lange perioder og ikke har brug for øjeblikkelig adgang til din krypto, er dette en pålidelig mulighed.

Mobile tegnebøger

Mobil tegnebøger er let den mest populære form for Bitcoin tegnebog, da de let kan bruges på næsten enhver mobil enhed. Disse er til folk, der handler Bitcoin eller bruger Bitcoin til køb regelmæssigt. Airbitz, Blockchain.info og Mycelium er populære mobile tegnebøger.

Desktop tegnebøger

Desktop-tegnebøger er Bitcoin-tegnebøger, der er gemt på din stationære eller bærbare computer. Desktop-tegnebøger giver dig mere kontrol over din tegnebog, herunder muligheden for at sikkerhedskopiere din tegnebog til et eksternt drev. Electrum er en af ​​de mest populære tegnebøger med andre muligheder, herunder Atomic og Exodus.

Hardware tegnebøger

Den mest sikre tegnebog derude er en hardware-tegnebog. De er små enheder, som du bruger til at gemme din Bitcoin og gennemføre eventuelle transaktioner. Bortset fra når du opretter forbindelse til internettet for at foretage transaktioner, forbliver din Bitcoin offline. Hardware-tegnebøger beskytter dine private nøgler og kan betragtes som uhackable. Den største ulempe ved hardware-tegnebøger er, at de er dyre og kan være vanskelige at opsætte. Nano Ledger og Trezor er to af eliteudbydere af hardware-tegnebøger.

Trin 2: Opsætning af din tegnebog

Opsætning af en Bitcoin-tegnebog er ikke særlig vanskelig. Størstedelen af ​​processen udføres automatisk. Der er to ting, du skal være opmærksom på. Den første er din tegnebogs frø. De fleste tegnebøger genererer en 12-ords adgangskode, som du bliver nødt til at beholde. Skriv dette ned, og hold det sikkert. Dette hjælper dig med at gendanne din tegnebog, hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis du oplever computerfejl.

Derefter skal du oprette en sikker adgangskode til din tegnebog. Brug ikke en adgangskode, der bruges andre steder. Ligesom du ikke vil have nogen til at kende din ATM-pin, vil du ikke have nogen til at kende adgangskoden til din tegnebog.

Efter at du har bekræftet dit frø og konfigureret din adgangskode, skal resten af ​​din tegnebogs opsætning automatisk fuldføres. Din tegnebog opretter en adresse, der bruges til at sende og modtage Bitcoin. Dette er også kendt som en offentlig nøgle. Du kan finde denne adresse under afsnittet modtagelse af din tegnebog. For at sende Bitcoin skal du gå under afsnittet Send for at indtaste den adresse, du vil sende krypto.

Endelig, lad os tale om din tegnebogs private nøgler. Private nøgler er, hvordan din tegnebog fysisk gennemfører transaktioner. Tænk på din offentlige nøgle som din bankkontoadresse. Din private nøgle er din pin, der er nødvendig for at få kontanter ud af en pengeautomat.

Bemærk, at din private nøgle er det mest afgørende stykke af puslespillet. Hvis nogen får fat i din private nøgle, kan de tage kontrol over din tegnebog. Giv aldrig din private tegnebogs nøgler ligesom dit frø til nogen. Nu hvor du har oprettet din tegnebog, er det tid til at lære at købe Bitcoin.

Trin 3: Valg af en Bitcoin Exchange

Bitcoin-udvekslinger arbejde på samme måde som børsplatforme. Børsen sætter en pris for Bitcoin eller andre kryptovalutaer, og du kan afgive en ordre ved hjælp af dit kredit- eller betalingskort til at finansiere din konto. Nogle børser accepterer endda direkte bankoverførsel. Ligesom børser kan du placere et marked, begrænse eller stop-loss ordrer.

Når du har købt din Bitcoin, kan du vælge enten at holde din krypto på børsen eller sende den til din Bitcoin tegnebog. Det er generelt en god ide at sende din Bitcoin direkte til din tegnebog. På denne måde udsættes du ikke for forsinkelser, hvis udvekslingen oplever tekniske fejl eller bliver hacket.

Der er mange børser derude, men nogle af de bedste inkluderer Binance, Coinbase pro og eToro. Hold dig væk fra nyere krypto-udvekslinger eller dem, der virker mistænkelige.

De fleste cryptocurrency-udvekslinger kræver også, at du gennemfører klientbekræftelsesprocedurer. Dette skyldes, at regeringer begynder at slå ned på kryptotransaktioner. Nogle børser er begyndt at blokere visse lande, såsom USA. Kontakt børsen for at sikre, at transaktioner fra dit land er tilladt.

Trin 4: Sådan køber du Bitcoin på en børs

Når du har valgt en udveksling og registreret en konto, er det tid til at købe noget Bitcoin. Først skal du finansiere din vekselkonto. For de fleste af jer betyder det finansiering af din konto. Nogle giver dig mulighed for at købe Bitcoin med kreditkort. Andre vil kræve, at du indbetaler penge fra enten et kreditkort eller en checkkonto. Din børs accepterer muligvis andre betalingsmuligheder.

Når du har finansieret din konto, kan du nu købe Bitcoin. For de hurtigste køb kan du vælge en markedsordre, der køber Bitcoin til en pris, der er etableret, når ordren udføres. Hvis du vil købe Bitcoin til en bestemt pris, skal du køre en Limit-ordre.

Når du har valgt din ordretype, og hvor meget du ønsker at købe, skal du udføre ordren. Når ordren er gennemført, overføres din Bitcoin direkte til din konto. Du kan derefter overføre din Bitcoin til din Bitcoin tegnebog.

Andre måder at købe Bitcoin på

Der er alternativer til at købe Bitcoin på online-børser. Lad os se på, hvordan man køber Bitcoin på nogle af de mest populære alternativer og endda ved hjælp af en mobilapp.

ATM-maskiner

Et af de mest populære alternativer til online-børser er Bitcoin-pengeautomater. Disse maskiner er placeret i dagligvarebutikker og andre steder og fungerer på samme måde som bank-pengeautomater. Du deponerer penge i maskinen, og de udveksles til Bitcoin. Din krypto kan enten sendes til din Bitcoin tegnebog eller udskrives som en QR-kode.

Flere virksomheder, herunder GetCoins, ByteFederal, NetCoins og andre, tilbyder Bitcoin-pengeautomater. Den største ulempe ved at bruge en Bitcoin-pengeautomat er, at du generelt vil betale en højere pris for din krypto end ved en online-børs. Flere websteds onlineliste, hvor man kan købe Bitcoin ved hjælp af pengeautomater.

Peer-to-Peer-overførsler

Et andet alternativ er at købe direkte fra andre Bitcoin-ejere. LocalBitcoins.com er et populært peer-to-peer-websted, der giver dig mulighed for at købe Bitcoin direkte fra andre ejere. Du kan se, hvor meget de ønsker for hver mønt og deres generelle salgsbetingelser. Når du er klar til at købe, kan du kontakte ejeren direkte for at gennemføre salget.

Køb Bitcoin med Paypal

Hvis du ønsker at købe Bitcoin med Paypal, er dine muligheder begrænsede. Den eneste udveksling, der bruger Paypal, er eToro. Lokale Bitcoins er en mulighed, men du køber direkte fra andre brugere snarere end fra børsen direkte. Paypal skal ses som en “sidste udvej” mulighed for at købe Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me