Ethereum Readies Ammunition til at tage prisen til nye højder

reklame Phemex

Ethereum, den næststørste mønt på kryptogaden, kæmper måske for at holde prisen ope og løse dens problemer med overbelastning og hastighed, men den har bestemt nyheder, der kan være strukturelt positive for mønten i det lange løb.

Ethereum byder Konstantinopel velkommen, mens Bitmain lancerer Ethereum-minedrift

I oktober i år er Ethereum klar til sin største opgradering, der kan være $ 29 milliarder Blockchains største test endnu. Denne opgradering, der kaldes Konstantinopel, er designet til at øge effektiviteten i Ethereum-netværket og mindske transaktionsomkostningerne. Konstantinopel er også et springbræt mod Ethereums større mål; en række ændringer, der forbedrer transaktionshastighed og skala. I øjeblikket lider Ethereums netværk, som Bitcoin, af nogle få store problemer: højt energiforbrug (gennem minedrift), centralisering af minedrift og manglende adgang til minedrifthardware.

Ethereums langsigtede projekt, Casper, sigter mod at løse disse problemer. Konstantinopel lægger grunden til Casper, der sigter mod at skifte Ethereum fra et proof-of-work-system (POW) til et proof-of-stake-system (POS). Denne opgradering kan være en drøm, der går i opfyldelse for Ethereum, men det bliver ikke let. Systemomfattende opgraderinger kræver al software, der bruges til at opgradere til nye regler næsten samtidigt, hvilket betyder, at der er koordinationsvanskeligheder, der skal overvindes for at sikre, at koden fortsætter med at fungere som designet. Ethereum står også over for en “vanskelighedsbombe”.

“Ethereums” Difficulty Bomb “henviser til det stigende sværhedsgrad af gåder i minealgoritmen, der bruges til at belønne minearbejdere.”

I 2019 vil vanskelighedsbomben gøre det meget sværere at udvinde ether (og derfor behandle transaktioner). Ethereums største udfordring er, om man skal forsinke bomben eller skynde opgraderingerne igennem, inden den rammer. En ting er helt sikkert, Ethereum er klar til en helvedes tur i spidsen frem til oktober.

Selvom dette er Ethereums egen positive opdatering, udvider Bitmain-støttet minedrift pool BTC.com sine tilbud til at omfatte Ethereum og Ethereum classic, meddelte virksomheden torsdag. Flytningen er en del af et forsøg på at “hjælpe Ethereum med at skalere sin minedriftinfrastruktur,” sagde meddelelsen. Bitmains projektdirektør Zhong Zhuang sagde, at firmaet håber

“At udvide Ethereums netværk ved at videreformidle … belønninger gennem vores [Full Pay Per Share] -system,” som belønner minearbejdere for at have deltaget i puljen. “

Især vil de nye puljer omfatte GPU- og CPU-minedrift, angivet frigivelsen, på trods af at Bitmain frigav sit første Ethereum-fokuserede applikationsspecifikke integrerede kredsløb (ASIC) til Ethereum tidligere på året.

Læs også: NASDAQ Ready to List & Handel med Bitcoin, Ethereum & andre Cryptos inden 2019

CBOE lancerer Ethereum-futures inden udgangen af ​​2018

Mens alle er på udkig efter BTC ETF og dets godkendelse, i et bemærkelsesværdigt spring fremad for Ethereum-samfundet, og den samlede kryptokurrency, fortalte CBOE, de største optioner og futures exchange i USA, markedsproducenterne, at debut af Ether futures bliver tæt. Udvekslingen venter dog på yderligere klarhed fra CFTC.

Denne nye udvikling med potentielt vidtrækkende konsekvenser kunne finde sted i slutningen af ​​2018,

For at hjælpe med at starte denne proces baserer CBOE efter sigende de kommende ether-futures på det underliggende marked for kryptovaluta-platformen Gemini, grundlagt og drevet af Tyler og Cameron Winklevoss..

CBOE udforsker allerede Ethereum-kryptokurrency med en markedsværdi på $ 29 milliarder på en række forskellige måder. Det har også bygget relaterede produkter i baggrunden, mens de venter på yderligere klarhed.

Vil positiviteten af ​​nyhedsstrømmen være fantastisk for Ethereum, mange mennesker vil gerne vente og se, hvordan opgraderer Ethereum Konstantinopel fremad? Hvis det går glat, kan vi se en stærk opside på mønten. Igen en vent og se situation for Ethereum-samfundet og investorer

Vil Ethereum være i stand til at levere disse meddelelser med succes og besejre Bitcoin for at være kryptokurrency nummer 1? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me